Спорт

НОВАК У НЕВЕРИЦИ: Овако је Ђоковић реаговао кад је сазнао да је Коби Брајант погинуо

Новак Ђоковић није могао да дође себи од шока када је, уставши у понедељак после проспаване ноћи након нове победе на Аустралијан опену, у Мелбурну до њега дошла вест да је Коби Брајант погинуо.

Ђоковић и Брајант су се неретко виђали и дружили. Коби није скривао да „постоји свето тројство тениса“, баш као ни чињеница – да му је Србин најдражи, а Новак је, помало нестварно, дан пре трагичне смрти славног кошаркаша, управо о њему и говорио присећајући се помоћи које је од њега добио док је пролазио кроз мучан период због повреде лакта.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када је сабрао мисли после почетног шока, у слободном дану након што је нестварним издањем изборио четвртфинале Аустралијан опена, наш најбољи тенисер света је поручио:

„Моје срце стварно тугује због данашњих вести. Коби Брајант ми је био велики ментор и пријатељ“, започео је своју објаву на друштвеним мрежама Ђоковић, уз објављивање заједничке фотографије на којој је насмејан позирао са кошаркашком легендом.

Томе је Ноле додао и следеће:

„Ти и твоја ћерка ћете вечно живети у нашим срцима. Нема тих речи које би могле да изразе најдубља саосећања са Брајантима и свим осталим породицима које је задесила ова трагедија. Почивај у миру, мој пријатељу“, закључио је Ђоковић.

Извор: Блиц