Србија

О ОВОМЕ СВИ ЋУТЕ! Вучић се укључио у програм УЖИВО ИЗ ДАВОСА и ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ СВИМА У СРБИЈИ!

Председник Србије Александар Вучић укључио се у програм ТВ Пинк из Давоса, где борави на Светском економском форуму

– Нема године у последњих шест година да ми нисмо били у Давосу. Нама ово значи због политичких контаката, али и да позивамо људе да долазе и да улажу у Србију. То је једно одлично место где можете свашта да чујете и да остварите контакте. То је важно за Србију – рекао је председник Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Очекујем размену аргумената која неће бити лака, али добро. Ово ће бити једна од најважнијих расправа – додао је председник.

Он се осврнуо је на нападе опозиције.

– Не пада ми на памет да коментаришем разне изјаве, посебно не неког тамо судије Мајића. Они немају одговор зашто су нам нарко дилери у великом броју на слободи, зашто нам је тужилаштво неефикасно, зашто не смеју да писну о Филипу Кораћу и овима који су синоћ убијени у Атини. Само зато што смо их ставили на листу непожељних, само зато се оно од синоћ није десило у Београду, него у Атини. Нећу одустати од борбе против нарко дилера и убица и у томе ме неће спречити ни Ђилас, ни Мајић ни било ко други – закључује Вучић.

Када је у питању бојкот избора који је најавио Покрет слободних грађана Сергеја Трифуновића, Вучић каже да је то одавно најављено.

– Није ме изненадило, то је давно најављено, мене занима када ће да почне да бојкотује аутомобиле – рекао је председник Србије.

Бошко Обрадовић најављује да власт наводно спрема нову превару смањењем цензуса, на шта председник Вучић каже да Обрадовић није детаљно упућен у целу изборну процедуру.

– Он не зна шта говори. Ништа не разумеју. Када мало знате, а када се не трудите да учите, онда тако нешто можете да кажете. То говори колико су неозбиљни – додао је Вучић.

Подсетимо, председник Вучић допутовао је раније данас у Давос, швајцарски зимски центар, где данас почиње традиционални годишњи Светски економски форум.

Извор: Информер