Србија

Огласила се и комунална инспекторка која је „водила“ акцију кад је НОКАУТИРАНА МИЛИЦАЈКА: „ВИ БИСТЕ ДА ВЕШАТЕ, БАШ СТЕ ХРАБРИ“

Фото: Твитер принтскрин

Снимак инцидента који се јуче догодио на Видиковачкој пијаци, на којем улична продавачица једним ударцем нокаутира комуналну милицајку, преплавио је интернет и постао главна тема у Београду, па и шире. А додатну буру изазвало је оглашавање комуналне инспекторке Јованке К. на Твитеру.

– Ево овако, ова у љубичастој капи сам ја! Управо сам дала изјаву у полицији, видим да навијате и подржавате кроше! Гледате непун минут снимка, донели сте закључке. Ви бисте да вешате, да узвраћате, храбри сте баш, свака част! Како би реаговали да вам је сестра, мајка, другарица?” – била је прва објава комуналне инспекторке Јованке К.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је изнела њено виђење целог инцидента.

– Страшно шта смо преживели са њом данас. Нико је није ни пипнуо, ни њу ни њене ствари. А шта нам је изговорила и урадила немам речи. Још сам у шоку – рекла је комунална инспекторка из Раковице и додала како „ове што продају ван тезги лук и јабуке никада не дирају“.

Јованка К. је објаснила да дуго ради као комунални инспектор.

– Дуго већ радим овај посао, покушавам увек лепим да решим све, разумем и ту сиротињу која продаје на улици – додала је она.

Како је објаснила „она је навикла да је снимају на дужности“.

– Ова жена ми је претила да ће повући своје везе у полицији и граду и да ћу као и многе пре мене добити отказ који ће она да ми напакује. Питала сам је зашто мени отказ. Нисам је ни пипнула, увредила…

Многи су јој замерили што је, када јој је колегиница нокаутирана, „лежерно стајала и држала руке у џеповима“.

Фото: Твитер принтскрин

– Наравно да сам јој помогла! Донела сам јој воду и шећер – одговорила је инспекторка на питање о првој помоћи коју је требало да добије нокаутирана комунална милицајка.

На претње да ће морати ускоро да нађе нови посао Јованка К. је одговорила.

– Надам се да ће бити неког часнијег посла и за мене.

Извор: Блиц