Србија

Отац Малчанског берберина проговорио о сину: „Бринуо сам само за девојчицу, за њега не!“

Фото: Јутјуб Masan Lekic Official

Двадесет и две године робије нису помогле да се Нинослав поправи, али никада није и неће. Срамота ме. Не желим да чујем за њега – рекао је видно узнемирен и посрамљен отац Нинослава Јовановића, познатијег као Малчански берберин.

Злочини какве Србија не памти обележиле су породицу Јовановић из Малче. Отац Малчанског берберина није желео да га новинари фотографишу, ни да каже своје име, али је за „Новости“ рекао кратко:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пријавио сам његов нестанак још у јулу. Од тада га нисам видео, чуо сам да се шуња около, али не знам ништа више о томе. Када сам чуо да је отео Монику бринуо сам се само за дете. За њега нисам. Ништа што има везе са њим ме не занима. Ово је велики терет који носимо на плећима – рекао је Јовановић, пишу „Новости“.

Нинослав Јовановић је 20. децембра извршио своју последњу отмицу када је на улици пресрео дванаестогодишњу Монику К. која је ишла у школу.

Подсећања ради, потрага за девојчицом трајала је данима. Срећом, Моника је пронађена после 10 дана стрепње, али полиција и даље трага за Малчаниским берберином.

Данас је 14. дан потраге, а ових дана се, према последњим информацијама, претражује терен око Ниша, Књажевца и Сврљига.

Извор: Новости/Блиц