Србија

ОВО ЈЕ ЛЕПА ВАСПИТАЧИЦА КОЈУ ЈЕ ЖАНДАРМ РАЗНЕО БОМБОМ: Марину је забрањена љубав одвела у смрт (ФОТО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Павле Р. (31) из Старе Пазове највероватније је због нерашчишћених љубавних рачуна са Марином П. (28) из Нове Пазове активирао ручну бомбу и обоје их одвео у смрт у свом аутомобилу „опел вектра“, на старом војном путу између Нове Пазове и Батајнице.

Шта се тачно дешавало у возилу пре саме експлозије, остала је тајна коју ће жандарм и васпитачица однети у гроб.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Марина је, иначе, радила као васпитачица у вртићу у Старој Пазови, који су похађала Павлова деца, па се претпоставља да су се ту и упознали. Према речима Мариних познаника, она је изненада напустила посао у овој установи и пребацила се да ради у родно место. Незванично, у Новој Пазови се најпре запослила у локалном вртићу, у ком се задржала око четири месеца. Пре двадесетак дана она је поново променила радно место и прешла у обданиште у близини породичне куће, где је радила до кобног јутра. Како сумњају њени познаници, она се из Старе Пазове склонила да се не би више виђала са Павлом, који је децу често доводио у вртић.

Наводно, Марина је дугогодишњег дечка оставила због Павла, али он није хтео да се разведе од жене због ње. Због тога је чврсто решила да прекине сваки контакт са жандармом и врати се старој љубави, како би могла да оснује своју породицу.

Фото: Јутјуб

Маринини пријатељи негарију да је терала Павла да се разведе.

Павле је око годину дана био припадник новосадског одреда Жандармерије, раније је био запослен у Полицијској станици Стара Пазова. Његове колеге затечене су оним што је учинио у уторак ујутру, сви су још у шоку и неверици, поготово што је одавао утисак човека посвећеног породици, деци и религији.

Иначе, страдали жандарм био је у центру пажње пре три године, кад је у медијима причао о свом хобију – резбарењу икона и гусала.

Двоје младих биће сахрањени данас. Породица, родбина и пријатељи на вечни починак испратиће Марину у 13 часова на Новом гробљу у Новој Пазови, док ће се сат касније у Старој Пазови од Павла опростити његови најмилији.

Извор: Курир.рс/Новости