Свет

ОВО ЈЕ ПОСЛЕДЊА КОБИЈЕВА ПОРУКА ЗА ЖИВОТА: Фамилијо, како си? БРАЈАНТ се јавио сину Шекила О’Нила!

Непосредно пре него што је полетео хелокоптером на кобном лету, Коби Брајант је послао поруку Шарифу О’Нилу, сину легендарног Шакила О’Нила.

Била је то последња порука прослављеног кошаркаша који је страдао у стравичној несрећи, заједно са 13-годишњем ћерком Ђианом и још седморо људи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наследник чувеног Шакила објавио је на Инстаграму преписку са Брајантом.

„Фамилијо, како си?“, упитао је Коби Шарифа у 8:19 сати у недељу.

Очигледно је младић дуже спавао, па је одговорио тек у 10:58, када је Брајант већ био мртав.

„Како се држиш?“, гласило је питање на које Шариф никада неће добити одговор.

Хеликоптер са Брајантом је полетео у 9.06 и недуго затим се срушио, пет минута пре очекиваног слетања у кошаркашку академију где је повео ћерку и њене саиграчице.

Шариф и Коби су имали посебан однос, јер је Брајант ћесто очински саветовао младог О’Нила у тешким животним ситуацијама. Зато се Шариф још једном захвалио Брајанту.

„Ова прва фотографија су наше поруке од ЈУТРОС. Да само нисам спавао, да сам само могао да причам са тобом… Не могу сада трезвено ни да размишљам. Много ми је драго што смо се зближили ових година, не због тога што си ми био сјајан ујак, већ и тренер и ментор. Волим те, човече. Хвала ти за све што си урадио… за овај град, за свет кошарке, а и за мене. Нећу те изневерити. Увек си рачунао на мене и подизао ме. Волим те“.

Извор: Курир спорт