Србија

ОВО СУ ПРВЕ СЛИКЕ МАНИЈАКА НАКОН ХАПШЕЊА: Погледајте како изгледа Малчански берберин (ФОТО)

Нинослав Јовановић (46), познат као и Малчански берберин, за којим је полиција трагала 17 дана због сумње да је отео Монику Каримановић из Ниша данас је у 14.20 сати ухапшен на гробљу у Малчи.

Како сазнајемо, када је видео полицијску патролу, Јовановић је покушао да се сакрије, али га је полиција ипак приметила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када су дошли до њега, наводно није пружао отпор.

Примећено је да је доста исцрпљен и да је прилично ослабио.

– Брада му је зарасла, био је сав блатњав, носио је избледелу јакну – каже наш извор.

Мештани су најпре синоћ пријавили да су га видели, а потом је и данас стигла пријава, када га је мештанин видео да је истрчао из куће и побегао ка гробљу. Велики број полицајаца се усмерило ка том трагу и кренули су тим путем.

Међутим, Јовановић је бежећи од потере налетео на полицијску заседу која је ишла с друге стране поред гробља у Малчи.

Овог пута Јовановић је ухваћен захваљујући мештанима, који су овог пута дали праве информације. Подсетимо, полиција је током потере за Берберином добијала неколико лажних дојава што је само отежало потрагу.

Иначе, девојчица Моника Каримановић је, такође, нађена захваљујући истинитим дојавама мештана.

Хапшење Малчанског берберина је доказ колико је заједништво грађана и полиције значајно и само тако можемо да постигнемо добре резултате.

Подсетимо, у потеру је било укључено више од 300 полицајаца из Ниша и Зајечара, Хеликоптерска јединица, Жандармерија, пси трагачи, као и термовизијске камере.

Јовановиће је осумњичен да је 20. децембра отео Монику Каримановић (12) на путу до школе.

Потрага за Моником је трајала данима, а захваљујући вредним људима који су по тешком терену и страшним временским условима трагали за њом, она је пронађена после 10 дана пакла.

Извор: Курир.рс/Ј.Р./М.С.