Србија

ПРОНАШЛИ СМО СЕ И МНОГО ЛЕПО ФУНКЦИОНИШЕМО! ОН МЕНЕ ВОЛИ! Лидија проговорила о ОДНОСУ са 20 година млађим ТОМОВИЋЕМ!

Фото: јутјуб

„Он мене воли, као што ја волим њега. Не морамо много да причамо, али се апсолутно разумемо“. Лидија Вукићевић проговорила о свом односу са двадесет година млађим Владимиром Томовићем.

Близак однос Лидије Вукићевић (57) и Владимира Томовића (37) данас је постао виралан на свим мрезама и главна је тема свих медија с обзиром на њихову преписку са Инстаграма која је све оставила у чуду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Глумица је истакла да су они само и искључиво пријатељи већ скоро десет година и да ту нема ничега.

„Стварно нема ничега. Влада и ја смо пријатељи још много, много година и пре ријалитија. Баш се знамо дуго година и дружимо се и стварно се пријатељски волимо упркос томе што је постојала можда нека платонска љубав или, откуд знам. Али ми смо стварно сачували то да будемо пријатељи и да не кваримо ништа. Он је мој пријатељ. Увек кажем да смо ми из сличних миљеа, из тих патријархалних црногорских кућа, и ми смо се препознали и заиста се дружимо. Када дође у Београд обавезно или одемо на ручак или на пиће, када сам ја у Црној Гори позовем га, јавим се – ту сам, попијемо кафу, ако сам у гужви само се јавим. Тако да стварно апсолутно нема ничега осим једног правог, лепог и искреног пријатељства, и ја га заиста много волим јер он је један диван човек“, испричала је Лидија.

„Прво је поета, он дивно пише, то све не може да се види… Он је један романтик, каваљер, везан за кућу, за своју породицу… Због свих тих ствари ја њега волим. А ријалити као ријалити, то је потпуно нека друга прича. А друго, волим га што стоји иза онога што мисли и што је један човек који не да на своје, што смо видели, не да, уопште, на свој народ. Ја то поштујем. И увек ће да истакне величину свог народа уз сво уважавање туђих, али је просто човек који је једна снажна личност што се тога тиче. Тако да, ја га волим, он је мој велики пријатељ; леп, згодан, диван“.

Фото: јутјуб

„Ми смо се негде пронашли и много лепо функционишемо као пријатељи, и сматрам да то пријатељство не треба ни прљати ни угрожавати било каквим другим односом. Нема ни потребе, ми смо се тако некако пронашли и то је то“.

Владимир глумици на Инстаграму тепа „злато моје“, али то нису једине речи којима их зове. И он њу, али и она њега, казе Лидија.

„Он мени увек тепа. Па ми имамо такав однос, он мени увек тепа „злато моје“ и остало. Он мене воли стварно, као пријатељицу ме воли, као што волим ја њега. И јесте, ми тепамо једно другоме, ми се много волимо. Али, кажем, све је то на том неком пријатељском односу“.

„Видели смо се пре његовог првог уласка у ову Задругу. Ручали смо, смејали смо се, рекла сам му: „Пази шта радиш“…са девојкама му никада не кажем: „Пази шта радиш“, нека ради шта хоће, пошто је то његов одабир (смех). Али ми је жао што је изашао, јер је квалитетан човек. Има доста љигавих људи, он није од тих. Он је стварно један човек коме може да се верује и мени је он као пријатељ феноменалан“, истакла је Лидија.

„Мени се стварно допада што он попштује своју породицу, стварно искрено. Он је један породичан тип и то је све по црногорском тј. српском мотиву. Мој отац се декларисао као Србин из Црне Горе, и ја сам имала посебан однос према свом тати, време када се руча и све остало. И моја деца су данас таква, и ту смо се ми стварно некако нашли. Имамо заједничких тема, ми се разумемо. Ми не морамо много да причамо, али се апсолутно разумемо“ рекла је Лидија и открила да њени синови још нису упознали Томовића.

Извор: Курир.рс/Телеграф.рс