Свет

ПРОРОЧАНСТВО НЕМАЧКОГ ВИДОВЊАКА УЗДРМАЛО СВЕТ: Освета ће убрзо стићи преко велике воде, видим три броја

Освета ће убрзо стићи преко велике воде. Рат ће доћи без упозорења преко ноћи. Видим прашину. Видим три броја, рекао је пре више од пола века

Од тренутка када су ирански пројектили полетели ка америчкој војној бази Ал-Асад у Ираку, у ноћи између уторка и среде, свет се пита је ли ово почетак трећег светског рата.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Војни комплекс, смештен у провинцији Анбар, погодило је тада најмање десет ракета, а амерички Пентагон потврдио је напад. Око 2 часа по централноевропском времену Иран је лансирао и други ракетни талас, усмерен ка америчким базама у региону.

Visionen – Alois Irlmaier====================== Alois IrlmaierDer 1894 in Oberscharam geborene Alois Irlmaier…

Posted by Alois Irlmaier Info 3.Weltkrieg Usw. Prophezeiungen on Wednesday, November 9, 2016

Деценијске претње и тензије на Блиском истоку кулминирале су ове недеље после раздобља празновања у хришћанском свету. У страху од нукеларног рата, многи су похитали да се подсете Нострадамусових и пророчанстава Баба Ванге и провере је ли ово почетак краја али су заборавили на немачког видовњака Алојза који је још 1950. године говорио када ће и како почети трећи светски рат.

Према његовим тадашњим предвиђањима, трећи светски рат је неизбежан и водиће се на Медитерану и Блиском истоку, а то подручје биће поприште сукоба великих светских сила. Али мистерију још већом чини његова визија да ће све почети убиством на Балкану, којег на срећу није било.

Ево шта је прорекао пре више од пола века: “Сви ће позивати на мир. Одједном ће доћи до рата на Блиском истоку који ће се појачавати, велике поморске снаге суочиће се са непријатељем на Медитерану, а ситуација ће бити веома напета.

Освета ће убрзо стићи преко велике воде. Међутим, жути змај извршиће инвазију на Аљаску и на Канаду истовремено, али неће далеко стићи. Када златни град буде уништен, рат ће почети.

Видим три броја – 889

„Година уочи рата биће врло плодна и богата година. Рат ће доћи без упозорења преко ноћи. Видим прашину. Видим три броја. Две осмице и деветку. Не знам шта они значе и не знам датум или време када ће се то догодити“, тврдио је тада Ирлмајер.

Тумачења за 2020. годину

Још интересантнија су тумачења његових предвиђања у години у којој смо потрошили тек 9 дана. Алојз Ирлмајер је „видео“ да трећи светски рат „почиње на некаквој мировној конференцији на Балкану, на којој би био убијен високи политичар“. Он је тада прорекао да ц́е САД објавити рат Русији, а руске снаге ц́е напасти западну Европу без упозорења. Беспилотне летелице бациле би бактериолошко-хемијске ратне агенсе и светски рат би коштао више живота него два претходна заједно. Алојз је такође упозорио људе на 72-часовну таму. Саветовао им је да не излазе из куц́а, покривају прозоре црним и држе храну у затвореним кутијама.

Међутим, велики рат би трајао само кратко време. А ко га преживи, говорио је тада Ирлмајер, имао би „мирно и срец́но време“.

Да ли трец́и светски рат почиње 2020. године? Како се тумаче његове визије? Много питања, а ниједног сигурног одговора. Баварски видовњак није дао тачне датуме за свој крајњи сценарио. Стога је неизвесно да ли се његова пророчанства односе на 2020. годину. Његови следбеници желе и да одреде датум предвиђања за почетак трећег светског рата.

Видовити Немац је рекао да ц́е велики рат почети са две осмице и завршити са три деветке и да ц́е трајати три дана, три недеље или три месеца. Стога се првобитно претпостављало да би се рат могао одвијати од 18. августа 2019. до 9. септембра 2019, што на срец́у није било тачно.

Предвидео нереде у Паризу и мобилне телефоне?!

Посебно је занимљив текст који је пронађен на прелазу у нови миленијум и у којем се Ирлмајер осврнуо на будуће догађаје у Паризу: „Прво ц́е се град са гвозденом кулом запалити и побунити са младима. Иако су други видовњаци предвиђали горуц́и Париз, Ирлмајер је био једини који је ове догађаје повезао са побуном младих. Управо то је почело 2005. године када су тинејџери у Паризу запалили више од 4.000 возила.

Друго предвиђање вероватно датира из 1945. Документ говори о авионима без пилота који лете у пустињском региону: „Са песка афричке пустиње велике птице се пењу са мртвим јајима без људи“. Њеогови тумачи наглашавају да је употребио реч „нико“. Беспилотне летелице?

Ирлмајер је наводно предвидео и мобилни телефон. Његова речи су биле да је видео људе који говоре у кутију цигарета.

Како је својевремено и сам објашњавао, оно што ће се десити види у сликама које се ређају као на филму. Наводно, предвидео је и своју смрт у јулу 1959. рекавши: Сада могу да одем, драго ми је што нећу доживети оно што сам видео.

 

Извор: Курир.рс/Viversum.at