Србија

„САД СИ МЕ ВИДЕО И ВИШЕ НИКАД!“ Отац и брат посетили Малчанског берберина у ћелији: Њихове речи ће га прогањати

Нинослав Јовановић (46) познатији као Малчански берберин, који је ухапшен због отмице и десетодневног злостављања девојчице Монике К. (12) из Сувог Дола, провео је прву ноћ иза решетака, а у јединици Казнено – поправног завода Ниш за полицијско задржавање, обишли су га на кратко чланови уже породице да би му донели ствари да се пресвуче.

Отац Душко и брат Небојша, ипак наглашавају да су револтирани злоделима које је починио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисмо хтели да идемо уопште, не желим да га видим, али су нас замолили људи из полиције да дођемо и донесемо веш и ствари да се пресвуче будући да његова гардероба иде комплетно на анализу. Био је окренут леђима у ћелији када смо дошли, а полицајац му је рекао да се окрене. Рекао сам му: „Како те више није срамота, срам да те буде“, а млађи син му је рекао: “Сад си ме видео и више никад”. Ни реч није рекао. Сам је изабрао пут којим ће ићи и треба да одговара за то што је урадио. Да се питам ја, требало би да одговара по турском закону на вешалима – рекао је за „Блиц“ Јовановићев отац Душко.

Како „Блиц“ сазнаје, Јовановић се налази сам у ћелији за полицијско задржавање КПЗ Ниш, одакле ће данас бити приведен у Више јавно тужилаштво на саслушање.

– Не прави никакве проблеме, у потпуности је послушан, извршава све што му полиција наложи. Јутрос је доручковао. На нози има лонгету јер је изврнуо скочни зглоб приликом бесктва од полиције и мало је изгребан од скривања у шибљу – каже наш извор.

Подсећања ради, Јовановић је ухапшен јуче на гробљу у Малчи, у великој полицијској потери, након 17 дана скривања.

Одређено му је полицијско задржавање до 48 часова а очекује се да данас буде приведен у ВЈТ Ниш на саслушање

Извор: Блиц