Спорт

СЛАТКА ОСВЕТА: Роџерови навијачи брује о Нолетовој прослави након победе, за све је крив његов кажипрст и једна плавуша!

Новак Ђоковић је разбио Роџера Федерера у полуфиналу Аустралијан опена са 3:0 у сетовима (7:6, 6:4, 6:3)!

Феноменално издање српског тенисера у полуфиналу првог Гренд слема у сезони!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Почистио је Роџера Федерера у три сета, иако је Швајцарац боље започео меч у ком је водио 4:1 у гемовима после првог сета! Новак се тргнуо, преокренуо и на крају тријумфовао веома убедљиво у овом 50. јубиларном међусобном мечу српског и швајцарског тенисера!

Када је Новак освојио последњи поен, окренуо се ка публици и са огромном гримасом на лицу подигао кажипрст!

У снимку испод погледајте тај поен и ту сцену!

Овај потез Ђоковића није прошао неопажено, напротив, у питању је била још једна освета српског тенисера Швајцарцу и његовој публици!

Морамо да вас вратимо на прошлогодишње издање Вимблдона када су у финалу играли Федерер и Ђоковић, како би вам објаснили о чему је реч!

Заувек ће остати упамћен тренутак када је Роџер Федерер имао прилику да освоји девети трофеј на Вимблдону, имао је две меч лопте јер је успео да отме сервис Ђоковићу, пошто се играло на две разлике у одлучујућем сету, Федерер је морао да потврди брејк. У 16. гему имао је предност од 40:15 на свој сервис, публика је подивљала од екстазе, дигла се на ноге и кренуло је прерано славље, сви су видели Швајцарца као победника после велике драме. Једино је Мирка била нервозна јер је знала шта може да се деси, и њена интуиција је била тачна!

Највише пажње камермана је била усмерена на једну навијачицу која је показивала кажипрстом, само један поен, њен осмех и радост нису дуго трајали.

Може се рећи да је ово била „слатка освета“ Новака Ђоковића, Федереру и његовим навијачима!

Извор: Ало