loading...
Здравље

ШОК ПОРУКЕ ПУТИНОВОГ ЛЕКАРА! Открива колико воде да пијете, шта одмах да БАЦИТЕ ИЗ СТАНА, како мобилни утичу на мозак…

Члан медицинског тима председника Русије Владимира Путина, академик Богдан Владимирович Городиски недавно је гостовао у Србији и одржао предавање у Суботици о имунитету и узроцима свих болести.

Городиског који је на челу научног института при администрацији руског председника, носиоца највиших руских одликовања, члана Руске и Европске академије природних наука Суботичани су нетремице слушали два сата. Говорио им је о последњим научним истраживањима за очување здравља, о превременом старењу… – Пад имунитета за последицу има око 3.000 болести, а хронични стрес и утицај електромагнетних поља из савременог окружења најчешћи су узроци – рекао је др Городиски. – За снажан и здрав организам неопходно је пити 30 милилитара воде на килограм тежине, последњи оброк треба да буде око 19 часова, а микроталасну рерну избаците из својих домова.

Постоје физичко и ментално здравље, који су, по мишљењу цењеног доктора, нераскидиво везани.

– Медицина 21. века је пред великим изазовом, јер постојећим методама не може да реши проблем дегенерације ћелија и убрзаног старења организма – казао је др Городиски. – Потребно је да користимо методе које ће тај процес преокренути у процес регенерације, обнављања организма. Осим тога, други велики проблем, како каже руски академик, чине тихе и споре, готово неприметне инфекције, које многи не знају да имају. Баш оне могу да буду узрочник тешких обољења попут хроничног херпеса који временом доводи до мултипле склерозе.

Здраве навике које помажу Имунолог светског реномеа поручио је и да је тајна доброг здравља у једноставним навикама које би сваки човек могао да примени. То су, на пример, правилно дисање, узимање довољно квалитетне воде, умерена и здрава исхрана, шетња, пливање, ведре и позитивне мисли, и молитве.

– Велики проблем је утицај електромагнетних поља која нас окружују – нагласио је др Городиски. – Примера ради, трафостанице би требало да буду бар 1.500 метара од насеља, а оне се често налазе и на 50 метара. Њихов утицај на човека је озбиљан. Када мобилни приближимо уху штетно зрачење продире у мозак на дубини од шест до осам центиметара и искључује имуни и ендокрини систем организма.

Обичан компјутер зрачи осам типова зрачења који уништавају нервни систем и утичу на штитасту жлезду стварајући проблеме у организму. Ту су и станице мобилне телефоније, радио-апарати и телевизори, јер утичу на болести нервног система. Људи не размишљају о томе да често и место на коме живе нарушава њихово здравље. Има много геопатогених зона. Стрес је такође изузетно опасан зато што уништава ендокрини и имуно систем. Нарочито живот у константном стресу.

Извор: Курир.рс/Вечерње новости

loading...