Регион

СТРАВА И УЖАС! Начелник клинике силовао пацијента у коми, сестре га ухватиле на делу?!

Фото: Јутјуб Alternativna Televizija

Страва и ужас у Бањалуци!

Цели случај пријавиле су медицинске сестре које су затекле Голића како сексуално узнемирава несрећног мушкарца (36).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Одмах смо случај пријавили полицији и затражили да се детаљно испита јер нам је циљ да сви наши пацијенти буду заштићени“, изјавио је за „Ало!“ др Владан Ђајић

Страва и ужас у Бањалуци! Доктор Дарко Голић, начелник Клинике за анестезију и интензивно лечење Ургентно-клиничког центра Републике Српске, ухапшен је због сумње да је блудничио над немоћним лицем на свом радном месту! На мети осумњиченог нашао се пацијент (36), отац двоје деце, који је лежао на клиници.

Монструозни инцидент догодио се јуче у просторијама Клиничком центру, када је начелник Дарко Голић отишао до пацијента. Цео случај пријавиле су медицинске сестре које су затекле Голића како сексуално узнемирава несрећног мушкарца.

Директор УКЦ-а РС др Владо Ђајић потврдио је за „Ало!“, Голићево хапшење, додавши да су они случај пријавили полицији.

– Пословодство УКЦ-а РС сазнало је од радника дежурне службе да се др Голић неетички понашао према пацијенту. Одмах смо случај пријавили полицији и затражили да се случај испита, пошто нам је циљ да сви наши пацијенти буду заштићени – изјавио је за „Ало!“ др Ђајић.

Ђајић је додао да је пацијент светиња и моментално покренуо дисциплинске мере према осумњиченом Голићу и суспендовао га с посла. Директор полиције Републике Српске Дарко Ћулум потврдио је за „Ало!“ да су у току истражне радње и да за сада не може да саопшти више информација.

Он је додао да ће према ухапшеном раднику бити предузете све законом предвиђене мере.

Најпре се појавила информација да је жртва малолетни дечак, међутим, убрзо је утврђено да је реч о мушкарцу старом 36 година који је лежао као пацијент на клиници. Поједини медији истичу да се доктор терети за покушај насилне обљубе над пацијентом, а засад нису познати детаљи немилог догађаја.

Покренута истрага

Утврђују се околности овог бизарног случаја у Републици Српској. У координацији с Окружним јавним тужилаштвом Бањалука предузима се низ оперативних и истражних радњи у циљу расветљавања свих околности кривичног дела – наводе из бањалучке полиције.

Извор: Ало