Србија

СТРАВИЧАН ПОЖАР КОД БЕОГРАДА: На згаришту пронађене угљенисане људске кости, двоје деце се води као нестало!

У Малој Моштаници избио је пожар у једном домаћинству, а у угљенисаној шупи пронађене су угљенисане људске кости, потврђено је „Блицу“. У овом домаћинству живи породица са троје деце. Двоје деце из овог домаћинства тренутно се води као нестало.

Према незваничним информацијама, деца су била сама у кући у тренутку избијања пожара. Њихова мајка била је на послу, а отац је на издржавању затворске казне због насиља у породици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција обавља увиђај током ког ће бити утврђено порекло пронађених костију, као и шта се догодило са децом која живе у овом домаћинству. Деца су старости 9, 11 и 13 година.

– Нису добре вести из Обреновца, чека се налаз судске медицине, али су на згаришту пронађена два мала тела. Комплетно село се дигло и наша нада је била да су деца у страху побегла, да су се негде сакрила или побегла у комшилук. Деца су била сама, други и четврти разред, мајка је сад дошла са посла. Добићете ускоро званичну информацију, али нажалост није добро – рекао је први човек Обреновца Мирослав Чучковић.

Како сазнајемо, са двоје деце била је и старија сестра која је успела да се спасе пред ватром.

Извор: Пинк / Блиц