loading...
Србија

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ: Од голфа који се закуцао у аутобус НИЈЕ ОСТАЛО НИШТА, има мртвих (ВИДЕО)

Призор на месту несреће која се догодила рано јутрос у месту Травник, на деоници пута Краљево-Прељина, је стравичан.

Аутомобил, у ком су на лицу места настрадала два младића и тешко повређена једна жена, је потпуно смрскан након што се закуцао у аутобус.

Како сазнајемо до стравичне несреће је дошло када се аутомобил марке “голф” црногорских регистарских одлука, приликом претицања два камиона, закуцао у аутобус који је ишао супротном траком.

Према информацијама са лица места, у колима су живот изгубила два младића Селмин Х. (28) и Е. Х. (17), док је теже повреде задобила жена Неима Х. (49), мајка Селмина Х. која је хитно превезена у болницу.

Како незванично сазнајемо, у питању је породица, мајка и син и рођак, а за воланом је био двадесетосмогодишњи младић.

Нико од путника аутобуса није повређен.

Због удеса саобраћај је на овој деоници Ибарске магистрале у потпуном прекиду, а после увиђаја биће познато и више околности под којима се несрећа догодила. Претпоставља да су главни узроци неприлагођена брзина у условима смањене видљивости због густе магле.

Возач аутобуса у који се закуцао “голф” рекао је за Телеграф да су полиција, Хитна помоћ и ватрогасци брзо стигли на лице места и одмах започели извлачење тела погинулих и повређене жене из аутомобила од ког није остало готово ништа…

Он додаје да нико од путника из аутобуса није повређен, а и да су људи, без обзира на све остали прибрани све време.

– Неки су још на месту несреће, неки су отишли – рекао је он за овај портал.

Извор: Блиц/Телеграф

loading...