Свет Спорт

ТУГА ДО НЕБА: Ово је ОПРОШТАЈНО писмо Кобија Брајанта!

loading...

Легенда Лејкерса трагично изгубила живот у паду хеликоптера.

Прослављени НБА ас Коби Брајант погинуо је у хеликоптерској несрећи, а опроштајно писмо које је написао својој највећој љубави – кошарци, у овом тужноом тренутку ломи и најтврђа срца.

– Драга кошарко,

Од тренутка када сам почео да умотавам татине чарапе и шутирам замишљене шутеве за победу у великом ‘Форуму’, знао сам једну ствар – заљубио сам се у тебе. Љубав је толико дубока да сам ти дао све, од мојег ума и тела до мог духа и душе.

Као шестогодишњак који се дубоко заљубио у тебе никада нисам видео крај тунела, видео сам само себе како истрчавам из једног. И тако сам трчао, трчао сам уздуж и попреко сваког терена, јурио сваку изгубљену лопту због тебе. Тражила си од мене енергичност, ја сам ти дао моје срце, јер уз њега долази и много више.

– Играо сам кроз зној и бол. Не зато што сам имао изазов, већ због твог позива. Радио сам све за тебе. Јер такве ствари радиш када се због некога осећаш живо као што сам се ја осећао због тебе. Дала си шестогодишњем момку његов сан у Лејкерсима. И због тога ћу те увек волети. Али, не могу опсесивно да те волим још дуго. Ова сезона је све што је остало у мени. Моје срце може да прими још удараца, мој ум може да издржи напоре. Али моје тело зна да је време за опроштај.

И то је ок. Спреман сам да те пустим. Желим да знаш то. Желим то да знаш сада како би обоје уживали у сваком заједничком тренутку који нам је остао. Добром и лошем. Дали смо једно другом све што смо имали. И обоје знамо, без обзира шта будем следеће радио. Бићу увек тај клинац са умотаним чарапама, кантом за ђубре у ћошку, пет секунди до краја и лоптом у мојим рукама. 5…4…3…2…1. Увек ћу те волети, Коби – написао је тада Брајант у емотивном опроштајном писму од кошарке.

Извор: srbijadanas.com

Loading...
loading...
loading...