Свет

АМЕРИКА У СТРАХУ: „Шљаштећи змијолики НЛО“ уочен на небу (ВИДЕО)

Ово је први пут да је оваква врста летећег објекта примећена у Латинској Америци, јер се раније појављивала само на Западу, углавном у Сједињеним Државама.

Блистава небеска појава налик змији примећена је на небу изнад бразилског града Сао Паола. Дијего Форте, софтверски инжењер који је приметио бизаран објекат, рекао је да је прво уочио две одвојене групе светла. Једна је била јасркоцрвене боје, а друга трепераво златна. Тада су се две светлости спојиле формирајући огроман репати објект који је лебдео на небу неколико минута пре него што је нестао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање о пореклу објекта или објашњењу шта би то могло бити, Форте је рекао да нема појма. „Људи су имали разне идеје, од кућних бацача пламена до перформанса дроном, али до сада нисам видео ниједан видео попут овог. Мада ми нису нарочито драге мистерије попут духова и НЛО-а, остајем отворена за могућност њиховог постојања“, рекао је.

Змијолики НЛО често се помиње последњих месеци у Северној Америци – Њујорку, Вајомингу, Вашингтону, али примећен је и у другим деловима света попут Единбурга.

Недавно су љубитељи НЛО-а и ентузијасти теорије завере били ангажовани у жестоким расправама о снимцима криптичног коцкастог објекта који је летео у близини комерцијалног авиона.

Извор: sputniknews.com

Ознаке