Свет

ДА ЛИ ГА ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Овај клинац се прославио у филму „Сам у кући 3“, а ево како сада изгледа! (ФОТО/ВИДЕО)

Алекс је те 1997. године имао осам година…

Авантуре Кевина Мекалистера, главног протогонисте филмова „Сам у кући 1 и 2“, са годинама су постале саставни део еуфорије која прати новогодишње празнике. У трећем, много мање популарном, наставку филма „Сам у кући“ Меколи Калкина заменио је млади глумац Алекс Д. Линц.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Алекс је те 1997. године имао осам година и веома тежак задатак пред собом пошто су прва два наставка била мегапопуларна. Он се није звао Кевин Мекалистер, већ Алекс Пруит, а сам у кући се нашао након што је добио богиње.

Posted by Alex Linz on Thursday, October 1, 2015

Уједно се нашао и на мети терористичке скупине која је желела микрочип који се случајно нашао у његовим рукама након што је од комшинице добио играчку за Божић.

Алекс данас има 31 годину и више се не бави глумом. Године 2011. дипломирао је на Берклију, а тренутно ради у једној организацији за очување природе.

News flash: you can get "green points"at Ralph's for bringing in your own bags per prop what's-it and they're good for gas at participating Shell stations. Perfecto.

Posted by Alex Linz on Sunday, November 27, 2016

Како преноси Јаху, он је од своје 16 године потпуно престао да се бави глумом, међутим, према писању других портала, на факултету је ипак био члан драмске секције.

Уз Алекса, у овом филму се појављује и данас велика холивудска звезда, Скарлет Јохансон.

Извор: Блиц