Србија

ДАНАС ЋЕ ПАДАТИ КИША И СНЕГ! А сутра нас очекује потпуни шок! Ово је прогноза!

Најнижа температура од -2 до 7 степени, највиша дневна у већини места од 8 до 10 степени, на истоку око 5 степени Целзијуса.

У Србији ће данас бити облачно, местимично са кишом, а на планинама са суснежицом и снегом, са највишом температуром у већини места до 10 степени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После подне на северу и западу земље, а увече и током ноћи у већини крајева престанак падавина, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб и умерен ветар, током дана у планинским пределима, а после подне понегде и на северу Војводине краткотрајно јак.

Најнижа температура од -2 до 7 степени, највиша дневна у већини места од 8 до 10 степени, на истоку око 5 степени Целзијуса.

У Београду ће , према прогнози РХМЗ-а, бити облачно са кишом, после подне престанак падавина и током ноћи смањење облачности.

Ветар умерен, ујутро и пре подне југоисточни, од средине дана у скретању на северозападни.

Најнижа температура око 6 степени, а највиша дневна око 9 степени Целзијуса, током дана у паду.

Према изгледима времена до 21. фебруара, у суботу се очекује умерено до потпуно облачно и углавном суво време, а на северу и у Неготинској Крајини са периодима сунчаног времена.

Током јутра на југу понегде краткотрајна киша, а на планинама слаб снег. У недељу и понедељак претежно сунчано и осетно топлије, док се у уторак очекује наоблачење уз мањи пад температуре, и тек понегде са слабим падавинама.

Од среде умерено до потпуно облачно и хладније, на северу углавном суво, а у осталим крајевима местимично са кишом, на планинама са снегом.

 

Извор: Srbijadanas.com

Ознаке