Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ НАПАО ВЕРЕНИЦУ ПРЕД ГОСТИМА?! Да ли ми то НАБИЈАШ РОГОВЕ као Ана? ОРИЛО СЕ док је Марина урадила једно

Дарко Лазић се потрудио да организује провод вереници Марини поводом њеног 21. рођендана, али му је исте вечери наводно пошло за руком и да јој све преседне!

Како преноси извор који је био на Маринином слављу, Дарко јој је направио такву љубоморну сцену да није знала где се налази. Чак се и расплакала и то толико да није могла да сакрије сузе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„На почетку вечери је све било у реду. Дарко се баш потрудио да јој у свему угоди. Певао јој је, позвао најближе, и њене и своје, кумове и родбину. Ма свега је било и да се једе и да се пије, и песма и музика… Ма милина“, испричао је извор.

„Међутим у неко доба, не знам шта је Дарка ухватило, али му је буквално у тренутку пао мрак на очи. Ваљда је видео Марину да се с неким дописује, па је помислио да има неког удварача. Ја, куку мени, како је викао! Орило се! Каже он њој: „Дај овамо телефон, да видим ја ко ти то пише! Немој да сам видео да ме вараш, неће бити добро! Какав је то начин да висиш на телефону и то док имамо госте! Одмах ми дај да видим ко ти то све честита рођендан! Хоћеш да ми набијеш рогове као Ана“, препричава извор.

„Јадна Марина, уплашила се, а није могла ни сузе да задржи, само му је пружила телефон и села. И наравно, ништа! Само поруке са другарицама. После је Дарку било криво, па је кумио и молио да муопрости, али није се дала сигурно сат, сат и по. И нека није, какав је то начин да се напада. Мада разумем и њега. Свашта се причало кад је био са Аном, те он њу вара, те она њега… Зато је сад љуноморан као кер“, завршава извор.

Извор: Курир.рс/Скандал