Србија

ГДЕ ЈЕ МАРИЈА (14)? МАЈКА ОЧАЈНА, НИЈЕ ПРОНАЂЕНА: Не знам где ми је дете, много се плашимо

ПРОКУПЉЕ – Тринаестогодишња Марија Ј. из Бублице побегла је од куће 8. фебруара највероватније са момком, а у њену потрагу укључила се и полиција, тврди њена мајка Наташа Јовановић.

У међувремену, незванична сазнања била су да је МУП нашао девојчицу, али испоставило се да се не ради о тој девојчици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наташа, мајка нестале девојчице је објаснила шта се десило у ноћи када је Марија нестала.

– Све се десило у недељу око поноћи. Супруг је спавао са њом у соби и негде око поноћи је устала. Пошао је за њом и приметио да је обучена, али је рекла да иде у тоалет. Заједно су се вратили у собу, он се правио да спава и после петнаестак минута она је устала. Док је кренуо за њом, већ је била ван куће. Видео је да трчи према капији и да је чека неки мушкарац. Окренуо се да узме кључ од аутомобила, који је увек на истом месту, али га није било – прича нам очајна мајка девојчице Наташа.

Међутим, она даје различите изјаве различитим медијима, као иразличито презиме.

Мајка каже да нису знали шта ће те вечери, па су позвали пријатеља и замолили да он дође колима по њих.

– Чули смо да је побегла са једним момком из села Мачина код Злате и звали смо његову мајку. Она је рекла да нису тамо – потврдио нам је комшија девојчицине породице и председник Месне заједнице Бублица Момир Савић.

Сада је у току потрага за њима, јер су обоје искључили телефоне.

-И супруг и ја смо болесни. Не знам шта да вам кажем, ово је за нас велики шок. Знали смо да се преко Фејсбука дописивала са неким, али нисмо знали са ким јер јој је телефон закључан и није нам дала шифру. Плашимо се заиста, она је мала и не знам шта да радимо – очајна је девојчицина мајка.

Они су једна од ретких породица која живи у овом планинском селу и то са децом.

Извор: Курир.рс/Б.Р.