Србија

ХАОС! Познати српски глумац доживео саобраћајку: Полиција стигла на лице места

Лидер Покрета слободних грађана, Сергеј Трифуновић изазвао је удес прошле ноћи на новосадском ауто-путу.

Како сазнаје Курир, он се, крећући се у смеру ка Новом Саду својим аутомобилом марке „ауди Q2“ закуцао у „фијат“, који је ишао испред њега.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На лице места су дошли лекари Хитне помоћи, а возач „фијата“ је превезен у земунску болницу на дијагностику и даље лечење.

Ово, иначе, није први пут да Трифуновић прави саобраћајне прекршаје. Пре само 20 дана он се, наводно, под дејством кокаина возилом закуцао у градски аутобус на Новом Београду, а потом побегао с лица места.

Подсетимо, Трифуновић је у претходних десет година направио десетине саобраћајних прекршаја, од којих су многи били озбиљно угрожавање безбедности и њега и других. Он је чак шест пута кажњаван због вожње у алкохолисаном стању, седам пута је затечен у прекорачењу брзине у насељу и три пута на путу ван насеља.

Једанпут је прекорачио брзину за више од 80 километара на сат. Неколико пута га је полиција ухватила да је прошао кроз црвено, као и да је претицао преко пуне линије.

Трифуновић спада у посебно дрске возаче који игноришу забрану управљања возилом, јер је чак четири пута возио иако му је на снази била забрана.

Више пута је кажњаван и због вожње са неважећом возачком дозволом, због управљања возилом којем је истекло важење регистрације, а два пута је возио без возачке дозволе одговарајуће категорије. Саобраћајци су га четири пута затицали да телефонира за време вожње, пет пута није био везан појасом и три пута је возио мотор без кациге.

Извор: Курир.рс/srbijadanas.com