Србија

ХОРОР У КРУШЕВЦУ! Девојчица признала: „Стриц Саша ме силовао, претио је да ће нас побити!“

Саша У. (41) из околине Крушевца, који је ухапшен због сумње да је силовао своју братаницу (13), признао је да је спавао с њом, али тврди да није отац детета које је рођено мртво. Како сазнајемо, девојчица је у болници и лекари се боре за њен живот.

Овај стравичан догађај откривен је кад је 13-годишњакиња допремљена на гинеколошко одељење крушевачке болнице због болова и обилног крварења. Због сепсе, која је настала пре доласка у болницу, девојчица је животно угрожена и њен опоравак је неизвестан. Према првим налазима, верује се да је дете у утроби малолетнице дуго било мртво.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мене је обљубио стриц Саша. Нападао ме неколико пута и у три наврата ме присилио да спавам с њим уз претњу. Почело је то први пут кад смо пили вино и не сећам се детаља, али после ме је још два пута приморао да спавамо. Нисам смела то да откријем јер је претио да ће нас све побити, а знам какав је хировит. Зато сам ћутала и скривала и трудноћу док нису почели болове – рекла је девојчица лекарима.

Из болнице су одмах обавестили полицију и после разговора с девојчицом полиција је донела одлуку у консултацији с тужиоцем да Сашу У. ухапсе и задрже у притвору.

– Саша је прво изјавио да је девојчица њега више пута салетала да буду заједно. Дуго се наводно томе опирао, али се ипак десило. Истиче да ништа није учинио на силу – каже извор близак истрази.

Тринаестогодишњакиња живи у породици с дедом и баком. Њен отац је извршио самоубиство пре годину и по дана вешањем, а мајка се преудала. Девојчицу је, са две млађе сестре, Центар за социјални рад у Крушевцу поверио баки и деки. У истом стану живео је и осумњичени Саша, стриц девојчице. Сви су живели углавном од социјалне помоћи и повремених послова приватно.

Нико није сумњао да ће доћи до ужаса, зато је трагедија откривена тек кад је девојчица доспела у болницу. Остали укућани тренутно се буквално скривају и не желе да говоре о случају, док су комшије шокиране.

У притвору

– Знамо да је Саша мало на своју руку, али нико није очекивао да ће насрнути на братаницу и девојчицу која је млађа од његове ћерке – кажу комшије.

Саша за собом има два неуспела брака. Са женом која га је напустила има три детета. Све су ћерке и најстарија има већ 20 година.

– Страшно је што је насрнуо на дете седам година млађе од његове најстарије ћерке – причају мештани.

Полиција је после истека притвора осумњиченог привела тужиоцу, који је дао предлог а судија за преходни псотупак прихватио, да му се одреди притвор до 30 дана и покрене истрага.

 

Извор: Ало.рс/ Курир.рс