Србија

ИЗЈАВА КОЈА ЈЕ ПОДИГЛА СРБЕ НА НОГЕ! Запад ће побеснети! Руси у Србију премештају производњу С-300! Ево о чему се ради!

Гост емисије „А шта ви мислите“ на РАС телевизији, аутора и водитеља Ратка Дмитровића, био је Дејан Лучић, геополитичар и публициста.

У емисији је Лучић изнео многе информације и открио много занимљивих ствари.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По први пут је открио шта ће бити са Косовом и Метохијом да је Мило Ђукановић пуштен низ воду и кога је Америка одредила за његовог наследника.

Дејан Лучић је такође изнео информације чији су агенти Пацоли, Курти и Тачи.

Да ли је Мило пуштен низ воду?

– Јесте. То вам је као филм Џејмса Бонда – играте седам година, па публика тражи ново лице. Расписан је конкурс за новог у Црној Гори. Американци ће имати своје пулене. Они ће бити већи већи Срби од ових и хвалиће се добрим контактима са америчком администрацијом – рекао је Лучић.

Лучић тврди и да Руси у Србију премештају производњу С-300!

Дотакао се и геополитичких игара.

– Открићу вам тајну. Да ли сте спремни? Планира се пред лето да се направи нова Јалта у Београду и да се састану Путин, Трамп и Си. Промена владе у Русији је заустављање преврата. Коронавирус је требало да буде маска за смењивање Сија од сличних либерала. Дакле два преврата. Трампа чувају службе и темплари. Турци пустили Албанце низ воду, а били су му највећи савезници. Амерички амбасадор је рекао да ће да иду ако не укину таксе – рекао је Лучић.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Еспресо.рс