Србија

ЈЕЗИВ СНИМАК КРУЖИ ФЕЈСБУКОМ: Ухапшен возач који је покосио девојчицу, па побегао, занемећете након његових речи

Фото: Фејсбук принтскрин

Девојчица Т. Ђ. (9), коју је у петак око 17 сати у Параћину ударио камион у Улици Војводе Мишића, није животно угрожена, оријентисана је и свесна, саопштио је Слободан Гајић, директор Опште болнице Ћуприја, у којој је дете збринуто. Она је очигледно имала много среће јер је задобила само прелом два предња зуба и повреду горње усне, која је ушивена, а дете је задржано на Одељењу неурохирургије ради праћења.

Како преносе „Новости“, возач зеленог камиона побегао је са лица места, али је параћинска полиција у брзој акцији оперативним радом успела да пронађе возило и да возача приведе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тестом је утврђено да нема алкохола у крви. Возилом је управљао Н. И. (55), са пребивалиштем у Параћину, а зелени камион је служио за шлеповање других возила и имао је немачке регистроване ознаке. Возач се није зауставио да повређеном детету укаже помоћ, рекао је да није приметио да је неког ударио – каже саговорник из истраге.

Након саслушања, возач је пуштен, а против њега ће у редовном поступку бити поднете две кривичне пријаве, због тога што се након саобраћајне незгоде удаљио са лица места и због неуказивања помоћи повређеном пешаку.

У Полицијској управи у Јагодини потврђено је да је у петак у Параћину оборен пешак ван пешачког прелаза, те да ће против осумњиченог возача бити поднете кривичне пријаве надлежном Општинском тужилаштву у редовном поступку.

Цео догађај снимила је приватна камера са зграде преко пута, а на снимку се види како зелени камион удара девојчицу која је претрчавала улицу ван пешачког прелаза.

Zeleni kamion pregazio devojčicu u Paraćinu..

Snimak današnje nesreće u ulici Vojvode Mišića… Vozača je pronašla paraćinska saobraćajna policija.. Devojčica je prelazila ulicu van pešačkog prelaza, vozač je bio zaklonjen ali se ipak nije zaustavio..DEVOJČICA JE U STABILNOM STANJU!!!

Posted by Portal035 on Friday, February 21, 2020

Извор: Блиц