Србија

КРАЈ ПОТРАГЕ! Ранковић пронађен мртав!

Потрага за Драганом Ранковићем (24) из Крагујевца после три недеље окончана је трагично – младићево тело пронађено је обешено у месту Црквине недалеко од његовог родног села Доње Грбице, где је и виђен последњи пут.

Ову информацију потврдио је за Курир рођак младића. И у МУП Крагујевац листу је, како преносе, потврђено да је пронађено беживотно тело у атару села Доње Грбице, код реке Угљешнице и да се сумња да је реч о несталом младићу. Тело је по налогу тужиоца послато на обдукцију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према још непотврђеним информацијама он је од зеленаша узео новац за свог пријатеља и пошто није имао да врати, опростио се са свима и од тада му се губио сваки траг.

– Драган је био добар и поштен момак запослен у овдашњем трговинском ланцу „Трнава“. Узео је паре на камату за свог пријатеља, који дуг није враћао. Зеленаши су га притискали и малтретирали до те мере да се одлучио на овако радикалан корак – каже нам његов школски друг.

Ранковић је на ФБ оставио и потресну поруку:

„Драги моји пријатељи, жао ми је што се опраштамо на овај начин. Желео бих да се захвалим свом ‘великом пријатељу’ што ме је довео дотле да ја морам на овакав начин да решим проблеме који су настали због њега. Поз велики од Баткета“, написао је несрећни младић пре нестанка 28. јануара.

 

Извор:Блиц.рс