Србија

ЛЕГЕНДАРНИ НЕБОЈША ГЛОГОВАЦ ШУТНУО АНЂЕЛИНУ! Понудила му је ОВО, он је био јасан! Још један доказ колика је био ВЕЛИЧИНА!

Одбијање сарадње са једном од најлепших жена света је само потврда да је Небојша Глоговац био велика глумачка и људска величина.

9. фебруара се навршава две године од смрти легендарног Небојше Глоговца, а сви смо волели и дивили се његовом глумачком умећу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иза њега су остале сјајне улоге и интервјуи да нас подсећају каква је глумачка и људска величина био, што потвђује и следећа ситуација.

Сви се сећате дебитанстског рада Анђелине Џоли, филма „У земљи крви и меда“, који је представљен као америчка ратна драма из 2011. године, а који је изазвао бројне полемике у БИХ и региону.

На трећем фестивалском дану 62. Берлинала на европској премијери филма критичари су били немислоредни према холивудској глумици и испратили је звиждуцима. То је био само наговештај да ће критике филма бити осредње или лоше.

У поменутом остварењу Срби су представљени као убице, злочинци и силоватељи, а од самог старта филм се нашао на мети критичара и новинара. И дан- данас је остао неприхваћен.

Како се већина сложила, остварење је пуно нелогичности, дијалози су површни, глумци нису одиграли како се очекивало, док је под знаком питања истинитост већине приказаних догађаја.

Међутим, пре неколико година је као вест одјекнуо податак да је покојни Небојша Глоговац имао понуду да игра у филму „У земљи крви и меда“, те да је исту одбио.

Извор: Курир.рс/Стил