Свет

МАЈКА ЈЕ НА ТЕЛУ СВОГ СИНА ПРОНАШЛА ПОРУКУ! Васпитачица ју је НАПИСАЛА МАРКЕРОМ, а оно што пише је ПОТПУНО ЛУДО! (ФОТО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Мајка Хедер Кисум је на стомаку свог сина након повратка из вртића угледала поруку написану маркером: „Мама, немам више пелена“. Млада мајка с Флориде била је згрожена овом поруком и фотографију је објавила на Фејсбуку.

„Јесам ли у праву што ме ово тако разљутило? Претерујем ли? Заиста ми треба ваше мишљење јер ми је тешко сама проценити, а толико сам бесна да васпитачици имам свашта да кажем“, написала је.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кисум је самохрана мајка двоје деце, ради пуно радно време и не стигне сваког дана да прочита извештај који јој васпитачице у вртићу припреме. Шокирана је тиме што је један дан каснила са пеленама, а васпитачица је одлучила да шара по стомаку њеног сина.

Posted by Heather Chisum on Monday, January 27, 2020

Поруку је покушала да обрише влажним марамицама, али било ју је изузетно тешко скинути.

Напослетку су реаговали и из самог вртића, извинили се, а васпитачици су дали отказ.

„Свесни смо инцидента који се догодио и јако нам је жао због неугодности која је проузрокована породици. У сваком случају овде се ради о кршењу професионалне етике“, рекла је директорка у саопштењу.

Кисум је казала како упркос извињењу неће више децу слати у тај вртић. Узеће неколико слободних дана на послу и пронаћи него друго место за своју децу.

Posted by Heather Chisum on Saturday, April 13, 2019

Извор: Курир.рс/noob.ba