Србија

МЕТЕОРОЛОГ НЕДЕЉКО ТОДОРОВИЋ НАЈАВЉУЈЕ ЛУДИЛО ОД ВРЕМЕНА: До следећег четвртка +20 а онда ШОК

Метеоролог РХМЗ Недељко Тодоровић открива да је вежбање најбоље против зиме, али и када нас може очекивати нови хладни талас!

„Београђане је јуче изненадио снег, када је за 10 сати пала температура, међутим, реч је о карактерстикама нашег врмена у коме су сталне промене. Преко дана је највећа температура у Београду износила 20,7 а током ноћи је падао снег“, наводи Недељко кога су новинари затекли како вежба у парку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Што се тиче наредног периода, очекује нас поново веома топло време за ово доба године, али се не искључује могућност новог снега у марту. Прве прилике за то су већ почетком месеца.

„Наредних дана још топлије, од суботе до четвртка натпросечно топло са темепературама изнад 15, понегде чак и 18 степени, уз повремену кишу. Прво наредно захлађење са могућим снегом нас очекује 5. или 6. марта“, открива Тодоровић.

Метеоролог РХМЗ је додао да што се тиче марта, пред нама је топлије време, али са могућим кратким епизодама снега у трајању од дан-два оваквог времена, „колико да забели“, закључује Тодоровић.

Извор: Информер