Србија

МИГРАНТ УПАО У КУЋУ ЧУВЕНОГ ФУДБАЛЕРА У БЕОГРАДУ! Ломио све на поседу, а онда хтео ДА…

А. Ш. (28) претио да ће извршити самоубиство, ломио цреп и лупао га себи о главу јер он и његова породица нису добили азил

Права драма одиграла се јуче око девет сати у београдском насељу Сењак, када је мигрант А. Ш. (28) упао на посед бившег фудбалера Радмила Михајловића, попео се на кров и претио самоубиством.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, мигрант је на кров куће чувеног спортисте, који је својевремено играо за ФК Бајерн и репрезентацију Југославије, доспео тако што се преко ограде попео на дрво, а потом скочио на кров.

Викао на енглеском

– Драма је трајала скоро сат времена, а све су посматрали станари околних кућа. Мушкарац је нешто викао не енглеском, клатио се горе, а онда је почео да ломи црепове. Најгоре од свега је било што је те црепове потом разбијао себи о главу. Наводно, А. Ш. је био револтиран због тога што он, његови жена и деца нису добили азил, претпостављамо у некој земљи ЕУ. Помињао је и неки мост и тражио да га воде тамо – каже извор Курира и додаје да је испред Михајловићеве куће, у којој он тренутно не живи, већ има подстанаре, убрзо стигла полиција, али и ватрогасци и Хитна помоћ.

– Станар куће је био ту док је мигрант дивљао на крову и вероватно је он позвао надлежне. Полицајци из ПС Савски венац брзо су реаговали и успели да смире помахниталог А. Ш. и да га безбедно спусте с крова. Њих тројица су се попела на кров, опколили су га, тако да није имао куд. У тренутку су га зграбили – каже извор и додаје:

– Мигрант је имао повреде главе које је сам себи нанео, те је најпре одвезен у Ургентни центар. Пошто су му лекари санирали рану, пребачен је на клинику за психијатријске болести.

Без коментара

Очевици немиле сцене испричали су да је ситуација била напета и додао да никоме није јасно због чега је мигрант изабрао баш кућу Радмила Михајловића. – Вероватно је случајно одабрао локацију – каже очевидац.

Покушали смо да ступимо у контакт с Радмилом Михајловићем, али је он спустио слушалицу.

ЛИЧНА КАРТА

Радмило Михајловић

Датум рођења: 19. новембар 1964.

Место рођења: Фоча

Породица: ожењен, отац двоје деце

Каријера: играо је у Жељезничару из Сарајеву, Динаму из Загреба, Бајерну из Минхена, Шалкеу, Ајнтрахту

Син изазвао удес

СТЕФАН ИЗБЕГАВА СУД

Син Радмила Михајловића Стефан такође је фудбалер и тренутно игра у Радничком из Ниша. Радмилов наследник је у жижу јавности доспео у мају 2015, када је изазвао саобраћајну несрећу у којој је погинуо Драган Радоичић (54). Он се терети да је 6. маја 2015. на раскрсници Булевара ослобођења и Улице Вељка Лукића Курјака у Београду својим „поршеом“ прошао кроз црвено светло на семафору и ударио у „пунто“, за чијим воланом је био Драган Радоичић. Фудбалер је потом пешице побегао с места несреће. Суђење Стефану Михајловићу је у току, а за четири године одржана су само три суђења.

Извор: Курир.рс/ Јелена Рафаиловић