Регион

МИЛО У ПАНИЦИ, БРИСЕЛ ГА ПУШТА НИЗ ВОДУ: ЕУ нашао повод да се реши Ђукановића!

Фото: Јутјуб

Према поверљивим изворима из нове администрације ЕУ, европски званичници су решили да дефинитивно „пусте низ воду“ Мила Ђукановића и његов режим, који због незапамћеног степена корупције и бахатости већ годинама задаје озбиљне главобоље врху ЕУ

Да је у Бриселу, пише портал Националист, донијета коначна „пресуда“ Ђукановићу потврђује и уздржаност ЕУ да коментарише актуелну ситуацију и мирне и достојанствене протесте правдољубивог, верујућег народа у Црној Гори, покушавајући да на тај начин „опере руке“ од црногорског диктатора коме је годинама пружала подршку, затварајући очи пред његовим „проблематичним“ активностима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Већ дуго званичници најутицајнијих држава ЕУ муче муку како да се реше Ђукановића и демонтирају његов режим, јер ни у најлуђим сновима не намеравају да једну такву дубоко криминализовану државу приме у своје редове.

Разрешење мука сам је понудио режим у Подгорици након што је у тешком бунилу покушао да отме светиње православном српском народу, а онда отишао и корак даље кроз хапшења, пребијања и прогон невиног народа и припреме за извођење тенкова на улице највећих црногорских градова, пише портал Националист.

И више него довољан повод да главешине из Брисела искористе Ђукановићево махнито понашање и крену у реализацију свог давно скованог плана о његовом уклањању, па сад шефови обавештајних служби најутицајнијих држава ЕУ ужурбано ваде из фиока тоне прикупљених материјала о криминалу Ђукановића и његових сарадника и носе их у Брисел, како би закуцали последњи ексер у већ припремљен ковчег.

У Бриселу такође знају и за Ђукановићеве планове да испровоцира ЕУ тако што ће у овом граду организовати конференције о наводној српској агресији на Црну Гору, за које планира да искористи поуздане плаћенике, антисрпске квазиинтелектуалце и лидере непостојећих политичких партија из Србије и региона са списка потписника срамног „Апела 88“ који је изазвао дубоко гађење све поштене европске интелигенције.

С обзиром на то да је и у овом случају очигледно реч о „пуцњу у празно“ Ђукановић би требало озбиљно да се запита да ли заиста вреди да расипа новац на узалудне конференције које треба да одбране неодбрањиво, режим коме је „смртна пресуда! већ донета, или је време да уместо пуњења џепова плаћеничких смутљиваца без трунке кредибилитета почне да штеди за „црне дане“ који неупитно долазе.

Извор: IN4S.net