Издвајамо Православље

НАЈКРАЋА МОЛИТВА ЧИЈА СНАГА ПОМЕРА И ПЛАНИНЕ: Ако мислите да вас је снашло зло ево како треба да молите!

Када им се у животу дешавају лоше ствари и никако да све крене на боље, људи верују да је на њих неко бацио клетву или их урекао. Ту су и многе методе “скидања” тих урока и клетви, за које се многи обраћају шарлатанима који ће о урадити за свега 10 евра, али заправо ништа вам не може више помоћи да се заштитите од свега негативног, сем молитва.

Верници знају да је одлазак код видовњака један од страшних грехова. Ако сте један од њих, оканите се бапских прича и молите се када осетите потребу за тим.

А овако треба да молите!

“Господе Исусе Христе, сине Божји, помилуј ме грешног” – речи су Исусове молитве.

Ово је најкраћа молитва која постоји, али монаси и свештена лица тврде да је толико моћна да са искреном вером може да помера планине!Обратите се искрено Богу и он ће вас сигурно чути. Ако се питате када треба да се молите за бољитак, не постоји прецизно одређено време. Урадите то онда када вам највише прија, а нарочито кад осећате да вам је молитва потребна.

Пробајте и видећете – добићете нову енергију, вољу, бићете спокојнији, а и проблеми ће се полако сигурно решити. Када молитва прочисти све оно негативно што се накупило код вас, нестаће и разлози због чега мислите да вас је неко урекао или проклео.

Извор: Stil/Opanak.rs