Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Вучић најавио најдужу кампању: У понедељак ће саопштити оно што сви чекају

Коначно!

Врх владајуће Српске напредне странке (СНС), Председништво и Главни одбор, у понедељак ће разматрати евентуалне предизборне коалиције за предстојеће изборе, пише „Полилтика“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лист у данашњем броју пише да је готово извесно да ће се на изборној листи СНС-а „Александар Вучић – за нашу децу“ наћи традиционални партнери – Социјалдемократска партија Расима Љајића, Партија уједињених пензионера Србије Милана Кркобабића, Покрет социјалиста Александра Вулина и Покрет снага Србије Богољуба Карића.

Према сазнањима „Политике“, за сада је неизвесна сарадња са Српским покретом обнове Вука Драшковића и Српском народном партијом Ненада Поповића, који ће највероватније бити на истој изборној листи, али ће имати мање кандидата за посланике.

Подсећа се да је Изборни штаб СНС-а недавно одлучио да ће се као изборни успех рачунати само више од 48,2 одсто добијених гласова, колико је освојено на изборима 2016. године.

Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће изборе расписати почетком марта и додао да ће то бити најдужа кампања.

Извор: Еспресо.рс/Политика