Србија

НЕВИЂЕНА ФОТОГРАФИЈА ИЗ БОЛНИЦЕ! Деи Ђурђевић је пре годину дана ОТКИНУТА РУКА: „Победила сам СМРТ“

Фото: Јутјуб

Пре тачно годину дана, на данашњи дан, водитељка Деа Ђурђевић доживела је трагедију када јој је аутобус откинуо руку.

До удеса је дошло тако што је Деа имала лакши судар са другим аутомобилом. У тренуку када је из возила изашла како би се са возачем договорила шта да раде на њу је налетео аутобус и откинуо јој руку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Деа је хитно превезена на ВМА, откинуту руку су лекари „ставили на лед“, а након вишемесечне агоније и борбе, читав тим лекара успео је да помогне водитељки, која је из свега изашла јача него икад.

Водитељка је јутрос, присећајући се најтежег тренутка у животу, објавила никад виђену фотографију из болнице, али и писмо:

– „На Војномедицинској академији данас је оперисана пацијенткиња Д.Ђ. (1991), а оперативни захват је трајао око пет сати…” , саопштење ВМА, 07.02.2019.

Пре годину дана почела је моја највећа животна битка. Када сам се пробудила из анестезије, схватила сам да сам у рингу и да сам добила тек прву рунду. Да имам руку којом ћу да се борим помогао је др Марко Бумбаширевић са својим тимом, а да би ми куцало срце, функционисала плућа, опоравила се кичма, карлица… почеле да се померају ноге помогли су ми доктори са ВМА: начелник Мирослав Вукосављевић, Иво Удовичић, Неша Степић, Бобан Дјордјевић, Миомир Шарац, моја дивна Мара…. њих је било много, цео ВМА ради и живи као једна породица. Плус су свој огроман допринос дали сестре и техничари са ВМА и КЦС. Друга рунда је била тешка, мучна, али и дуга. Моји тренери, моја мајка, мој Млађица и моја бака су ми уливали много снаге и давали савете за даљу борбу. А највећа подршка су били моји велики пријатељи (нисам ни знала колико сам богата док се ово није догодило), мој Пинк на челу са Жељком, Милицом и Гораном Гмитрићем који су давали енергију и храброст, као и сви ви које не познајем. ХВАЛА ВАМ НА ТОМЕ! Без вас не бих била жива!!! ❤️

Сада је трећа рунда, болан опоравак и враћање у нормалан живот.

View this post on Instagram

“Na Vojnomedicinskoj akademiji danas je operisana pacijentkinja D.Đ. (1991), a operativni zahvat je trajao oko pet sati…” , saopštenje VMA, 07.02.2019. Pre godinu dana počela je moja najveća životna bitka. Kada sam se probudila iz anestezije, shvatila sam da sam u ringu i da sam dobila tek prvu rundu. Da imam ruku kojom ću da se borim pomogao je dr Marko Bumbaširević sa svojim timom, a da bi mi kucalo srce, funkcionisala pluća, oporavila se kičma, karlica…počele da se pomeraju noge pomogli su mi doktori sa VMA: načelnik Miroslav Vukosavljević, Ivo Udovičić, Neša Stepić, Boban Djordjević, Miomir Šarac, moja divna Mara…. njih je bilo mnogo, ceo VMA radi i živi kao jedna porodica. Plus su svoj ogroman doprinos dali sestre i tehničari sa VMA i KCS. Druga runda je bila teška, mučna, ali i duga. Moji treneri, moja majka @nensidodevski , moj Mladjica i moja baka su mi ulivali mnogo snage i davali savete za dalju borbu. A najveća podrška su bili moji veliki prijatelji (nisam ni znala koliko sam bogata dok se ovo nije dogodilo), moj Pink na čelu sa Željkom, Milicom i Goranom Gmitrićem koji su davali energiju i hrabrost, kao i svi vi koje ne poznajem. HVALA VAM NA TOME! Bez vas ne bih bila živa!!! ❤️ Sada je treća runda, bolan oporavak i vraćanje u normalan život, nju vodim uz pomoć @fizio.tim 💪 POBEDILA SAM SMRT! POBEDILI SMO SMRT! HVALA VAM SVIMA ❤️❤️❤️ #jednaumilion👑

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

ПОБЕДИЛА САМ СМРТ! ПОБЕДИЛИ СМО СМРТ!

ХВАЛА ВАМ СВИМА – написала је Деа.

Извор: Блиц