loading...
Спорт

НИЈЕ ИМ БИЛО СУЂЕНО! Марија Шарапова била пред удајом за Србина, али се онда десило ово…

Није им било суђено.

Једна од најлепших и најуспешнијих тенисерки свих времена Марија Шарапова објавила је у среду да је завршила тениску каријеру, а од тог тренутка светски медији преносе разне вести везане за њен досадашњи приватни и професионални живот. Међутим, у гомили вести издваја се она да је 2012. године Маша била на корак од удаје за Србина Сашу Вујачића који је наступао за кошаркашку репрезентацију Словеније.

Шарапова и Вујачић су у везу упловили током 2010. године и њихова љубав је цветала. НБА кошаркаш је Машу пратио по турнирима током лета у паузи између две сезоне, она је често гледала његове утакмице, а онда се десило оно о чему свака девојка сања од малих ногу – на прсту јој је засијао веренички прстен.

Заљубљени пар је свадбу заказао за 10. новембар 2012. године у Истанбулу, али је као бомба одјекнула вест када су припреме за свадбу биле увелико у јеку да је дошло до раскида два месеца уочи венчања. Италијански медији су дошли до изјаве кошаркаша да је главни разлог за раскид била пречеста раздвојеност коју пар није могао да поднесе.

Скоро осам пуних година касније, ниједно од њих двоје и даље није у браку, па можда постоји и могућност помирења када више нема спортских обавеза које би стајале на путу њиховој срећи.

 

Извор: Srbijadanas.com

loading...