Србија

ОДЛУЧЕНО ЈЕ! Вучић се ХИТНО ОБРАТИО: Грађани ово морате да знате!

Председник Србије најавио је данас расписивање избора, гостујући на јавном сервису

Председник Србије Александар Вучић је, гостујући у Дневнику РТС-а, рекао да ће 4. марта расписати парламентарне изборе, додајући да ће кампања бити дуга више од 50 дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Кад су тако дуге кампање, потребно је не јурити, не можете да достигнете врхунац кампање ако не направите тактику за то, сви ће имати времена да направе тактику. Надам се да ће листа коју водим направити добар резултат – напомиње председник Србије.

Изборе ће, каже председник, расписати по повратку из Вашинтона где ће учествати на скупу америчко-израелског комитете за јавне послове у Вашингтону (АИПАЦ) и додао да је велика част за Србију што ће учествовати на том скупу.

Скупу ће присуствовати бројни чланови Конгреса, амерички државни секретар Мајк Помпео, амерички потпредседник Мајк Пенс. Председник истиче да ће се са скоро свима видети.

– Тамо ће говорити и аустријски канцелар Себастијан Курц и са њим ћу се видети, са свима који о нама одлучују у САД, и на том скупу али и на свим сусретима. Сутра учествујем на тој конференцији, одмах идем у Вашингтон. У понедљак сусрет са Помпеом, имаћу сусрет и са Гренелом, Палмером. Ићи ћу и у Пентагон. КиМ ће бити најважнија тема – поручује председник.

 

Извор: Телеграф.рс