Занимљивости

ОВА 4 МЕСТА У КУЋИ ДОНОСЕ СИРОМАШТВО! Не смете чувати НОВАЦ ту, али овде ће се САМО ГОМИЛАТИ!

Многи од нас радије држе готовину и уштеђевину код куће, а не у банци, међутим, можда нисте ни знали да постоје одређена места у кући и стану на којима не би требало да држите свој новац

Како саветују езотеристи и стручњаци за Фенг Шуи, место на које одлажете новац треба да буде довољну скривено да провалници не могу лако да га нађу, али „складиште“ драгоцености требало би да буде и енергетски снажно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Езотеристи препоручују чување уштеђевине у југоисточном делу куће, јер се тамо налази такозвана зона богатства! Уз то, не смемо заборавити да у кући сваког од нас постоје 4 места на којима није добро чувати новац, како капитал не би почео да се смањује!

Предсобље

Езотеричари тврде: овде се накупља невероватно велика количина негативне енергије. Улази у вашу кућу, кад отворите врата, прође кроз праг … Морате схватити да негативна енергија ни на који начин не сме да омета ток финансија у вашој кући, па стога овај простор никако није погодан за држање новца.

Спаваћа соба

Стручњаци за Фенг Шуи кажу да новац овде „пада у хибернацију“, што значи да се неће гомилати. Наравно, плата се може ставити на једну (само једну, не више!) ноћ испод мадраца, али након тога ваш новац треба да одаберете друго место.

Тоалет или купатило

Сигурно сте у разним филмовима могли да видите како се новац и драгоцености крију у котлићу за испирање wц шоље. Овај приступ такође није погодан: ни купатило, ни тоалет не могу бити добро место за уштеду. Делују да новац „отплива“ од својих господара.

Фотографије и књиге

Често људи праве „гнездо“ у књигама или албумима фотографија. Ако и ви то учините, немојте се изненадити да ваш новац клизи кроз прсте. Ствар је у томе што су ови предмети често извори негативне енергије, па држање новца ту једноставно није пожељно.

Где чувати новац?!

Најповољније место за држање новца је кухиња. Ова соба има изненађујуће позитивну „ауру“. У близини места за одлагање требало би да ставите маскоте за новац, чак можете да инсталирате мали акваријум са рибама. Истина, прекомерна количина декора може, напротив, да привуче сиромаштво у ваш живот!

Извор: Информер/fb.ru