Свет

ПОСЛЕДЊЕ ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ: НА САМРТИ ЈЕ РЕКЛА ЈЕДНУ РЕЧЕНИЦУ, а онда се на зиду крај њеног кревета догодило ЧУДО! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Бугарска пророчица Вангелија Пандева Димитрова, познатија као Баба Ванга, оставила је иза себе нека од најтачнијих пророчанстава о будућности човечанства који се и данас тумаче, али је мало познато да је само неколико тренутака пред смрт прорекла нешто што се тиче судбине цекокупног човечанства

Ванга је рођена 31. јануара 1911. године. Ослепела је у 12. години, а у Дому за слепе у Земуну провела је 3 године. После удаје настанила се у бугарском граду Петричу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наводно је предвидела бомбардовање Београда 6. априла 1941. године, смрт бугарског цара Бориса који ју је посетио годину дана пре своје смрти, земљотрес у Скопљу, отмицу италијанског премијера Алда Мора, тачан датум смрти свога мужа, напада на Куле близнакиње у Њујорку. Сматра се да је око милион људи од ње тражило помоћ.

Последњих година живота Ванга је живела у малој кући у бугарском селу Рупите, јер је, према речима родбине, ово подручје сматрала извором енергије и црпела је снагу из ње. Инвестирала је у изградњу капеле „Света Петка Бугарска“ у том месту.

Умрла је 11. августа 1996. године, а мало је познато да је и у тренуцима пред смрт имала поруку за генерације које долазе. Њене последње речи биле су:

„Доћи ће време чуда када ће наука направити велика открића на пољу нематеријалног.“

Тачно у 9:20 када је бугарска пророчица напустила овај свет казаљке на зиду њене соби су се зауставиле.

Извор: Информер