Свет

ПОСЛЕДЊЕ ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ: НА САМРТИ ЈЕ РЕКЛА ЈЕДНУ РЕЧЕНИЦУ, а онда се на зиду крај њеног кревета догодило ЧУДО! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Бугарска пророчица Вангелија Пандева Димитрова, познатија као Баба Ванга, оставила је иза себе нека од најтачнијих пророчанстава о будућности човечанства који се и данас тумаче, али је мало познато да је само неколико тренутака пред смрт прорекла нешто што се тиче судбине цекокупног човечанства

Ванга је рођена 31. јануара 1911. године. Ослепела је у 12. години, а у Дому за слепе у Земуну провела је 3 године. После удаје настанила се у бугарском граду Петричу.

Наводно је предвидела бомбардовање Београда 6. априла 1941. године, смрт бугарског цара Бориса који ју је посетио годину дана пре своје смрти, земљотрес у Скопљу, отмицу италијанског премијера Алда Мора, тачан датум смрти свога мужа, напада на Куле близнакиње у Њујорку. Сматра се да је око милион људи од ње тражило помоћ.

Последњих година живота Ванга је живела у малој кући у бугарском селу Рупите, јер је, према речима родбине, ово подручје сматрала извором енергије и црпела је снагу из ње. Инвестирала је у изградњу капеле „Света Петка Бугарска“ у том месту.

Умрла је 11. августа 1996. године, а мало је познато да је и у тренуцима пред смрт имала поруку за генерације које долазе. Њене последње речи биле су:

„Доћи ће време чуда када ће наука направити велика открића на пољу нематеријалног.“

Тачно у 9:20 када је бугарска пророчица напустила овај свет казаљке на зиду њене соби су се зауставиле.

Извор: Информер