Србија

ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ! Зоран неће бити оптужен за убиство Јелене Марјановић! Ево шта се дешава!

Пред судијом коначно ће се појавити преостали чланови породице Марјановић – Зоранови родитељи, од којих се очекује да по први пут испричају своја сазнања везана за убиство њихове снаје.

На првом у низу рочишта која ће се одржати у размаку од само 10 дана где ће бити саслушано 14 сведока, поред родитеља окривљеног Зорана Марјановића, пред судијом ће своје исказе дати и певачицина сестра од стрица Теодора Крсмановић, као и Борис Пуцић полицајац којег је Зоран након што је певачица, наводно, нестала првог позвао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поред њих у суду ће бити саслушана и кума Марјановића, Вера Вукомановић, која је била последња која је телефонирала са певачицом, само неколико минута пре него што ће брутално бити убијена.

Владимир и Зорица Марјановић требало је да буду саслушани на претходном суђењу, међутим због лошег здравља били су спречени да дођу. Обоје су код тужиоца ћутали, те нису желели да дају свој исказ, иако су њихова сведочења, поготову Владимирово, од велике важности у овом случају. Наиме, Зоранов отац био је први којег је Зоран назвао да му јави да је певачица нестала.

Он је, такође, заједно са сином Милошем који је претходно сведочио на суду, био први који је дошао на насип и кренуо у потрагу за певачицом. Од његове супруге, пак, очекује се да исприча детаље везане за однос у кући, али и шта се дешавало тог кобног 2. априла 2016. године када је Јелена убијена.

С друге стране исказ Теодоре Крсмановић, сестре од стрица убијене певачице, базиран је на односу Јелене и Зорана, те је на саслушању код тужиоца ова девојка испричала како је оптужени Марјановић често критиковао, али и вређао Јелену на рачун њеног физичког изгледа.

Породични пријатељи полицајац Борис Пуцић и Вера Вукомановић, требало би да пред судом испричају како је изгледала потрага за певачицом.

Адвокат породице Крсмановић Предраг Савић, поводом предстојећег суђења каже да није сигуран хоће ли Зоранови родитељи говорити пред судијом, те и да то зависи од тактике коју је његова одбрана припремила.

– За сада им све иде у прилог, те постоји могућност да се на крају Зорану пресуда изрекне за саучесништво, а не за непосредног извршиоца – каже Савић.

Према његовим речима, фамилија певачице одлучила је да се дистанцира што даље од предмета убиства њихове Јелене.

– Разне оптужбе изречене су на рачун Теодоре, па је њена породица одлучила да се повуче. Хоће да пробају да нађу мир, колико могу после свега – објашњава он.

Саслушање ових сведока само је прво у низу које нас очекује у наредних 10 дана, јер Виши суд позвао је њих 14 да у наредне две недеље испричају сва своја сазнања везана за убиство које потреса јавност последње три и по године.

Следећа суђења очекују нас 9. и 10. марта када ће се пред судијом појавити пријатељи и познаници ово двоје супружника, као и полицајци који су били на насипу и учествовали у потрази певачице.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Блиц.рс