Свет

ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА МРТВА ГОДИНАМА! КОГА ОНДА ГЛЕДАМО? Ово је НАЈСТРАШНИЈА тајна музичке индустрије

Теорије завере о смрти популарне певачице опет су актуелне

Тврдња теоретичара завере да је канадска певачица Аврил Лавињпреминула убрзо након што је 2002. године издала свој први албум, опет је угледала светлост дана протеклог викенда на друштвеним мрежама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, према њиховој већ познатој верзији, Аврил је после смрти заменила њена двојница, глумица Мелисса Ванделла, а обожаватељи певачице верују да је детаље о својој смрти оставила у некима од својих песама.

Теорија каже да је Аврил после наглог успеха пала у депресију, а у то време јој је преминуо и деда, па је целу ситуацију тешко поднела. Наводно је пронађена мртва у свом стану, а сви детаљи су заташкани.

Теоретичари као доказе за своје тврдње истичу промену у њеном имиџу након што је издала други албум 2004. године и од тинејџерске бунтовнице постала поп певачица. Замерили су јој што је одустала од роцк елемената своје музике и почела да се облачи типичније женствено.

Након што се теорија проширила, као нове доказе истицали су да су се њени ожиљци, тетоваже и мадежи на кожи такође изменили, као и облик носа и вилице.

Иако до свих ових промјена може доћи након операција, контурирања те другачијег светла, фанови певачице сигурни су да су то показатељи да је њихова тврдња истинита, а друштвене мреже задњих су дана опет пуне коментара на ту тему.

Певачица, на целу ову причу нема коментара, али поједини медијски извори наводе да је сви ови наводи чак и забављају.

Она није једина о чијем животу постоје теорије завјере. Ту су и примери Гучи Мејна, Еминема, Пола Мекартнија, па и Бијонсе.

Извор: курир.рс/100посто.хр