Спорт

ПОЗНАТИ ТЕНИСЕР ШОКИРАО СВЕТ! Мрзим тенис, играм га само због пара

Мука му је од белог спорта.

Руски тенисер Александер Бублик, који игра за Казахстан, иначе 55. на АТП листи шокирао је све у интервјуу за француски Л’Екипу признајем да мрзи тенис.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мрзим га свим срцем. Играм тенис само због пара. Ништа позитивно нема у томе што сам постао тенисер. Да нема пара у тенису одавно бих га напустио. Одмах бих престао да га играм. У овом тренутку не зарађујем довољно на другој страни па морам да играм. Још нисам у ситуацији као мој друг Бернард Томић, али нисам ни далеко до њега – признао је Бублик.

Казахстанац каже и да једва чека да оде у пензију и игра тенис искључиво из забаве.

– Волим спорт и ударање лоптице. Сигурно ћу наставити да играм тенис када се повучем, можда и умрем играјући га, али ми је као професионалцу мука од овог спорта. Мука ми је да стално играм против нових ривала. Тешко ми је. Некада морам да играм и у боловима, морам да играм чак и ако ме девојка напусти, то је део тениса који мрзим. У тимском спорту увек можете да кажете тренеру да нисте фит и не морате да играте. У тенису то не може, али ја нисам добар у тимским спортовима – закључио је Бублик.

Извор: Srbijadanas.com