Србија

ПРОЦУРИЛИ НОВИ ДЕТАЉИ РАЊАВАЊА СИНА СУЗАНЕ ПЕРОВИЋ: Откривено ко је пуцао на Николу

Фото: Фејсбук принтскрин

Одбио да прича са полицијом.

Никола Перовић (36), који је рањен у недељу ујутру испред зграде у којој станује на Врачару, највероватније зна ко му је пуцао у ногу, али идентитет нападача не жели да открије полицији, као ни мотиве напада.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Он је одбио сарадњу са полицајцима који су хтели да га саслушају, рекавши да „Чубурци не причају с полицијом“ – каже извор из истраге.

Проверени су пиштољи које у легалном власништву поседује Николин отац и установљено да ни из једног није пуцано.

Ипак, полиција је успела делимично да реконструише кретање сина певачице и ријалити-учеснице Сузане Перовић и естрадног менаџера Владимира Перовића пре него што је рањен у недељу ујутру.

Отац без коментара
Отац рањеног Николе Перовића Влада јуче није хтео ништа да коментарише за медије о инциденту који се његовом сину догодио у недељу ујутру. Када је чуо да га новинари зову, он је само кратко одговорио:

– Ништа, хвала, довиђења – рекао је Влада Перовић и прекинуо везу.

– Наиме, он је претходно вече провео са још једним младићем у једном престоничком клубу, где су остали до раних јутарњих часова. У повратку кући међу њима је, највероватније, дошло до свађе да би тај други младић у једном тренутку потегао пиштољ и пуцао Николи у ногу, а потом побегао – додаје извор.

Према тврдњама саговорника, не ради се о никаквој сачекуши због нерашчишћених рачуна, али није искључено да је сукоб избио услед веће количине алкохола коју су младићи попили.

Пуцано из даљине

У оквиру истраге изјаву је дао један од чланова породице Перовић Николин отац Влада. Он је у полицијској станици на Врачару саслушан, али није био од неке помоћи полицији.

Posted by Nikola Perovic on Saturday, November 16, 2019

– Он није могао да каже много детаља о самом догађају јер није ни био присутан. Ипак, проверени су његови пиштољи које поседује у легалном власништву и установљено је да ни из једног од њих није пуцано. Такозвана парафинска рукавица урађена је и Николи Перовићу и налаз је био негативан, а трагова барутних честица није било ни на Николиној одећи, што значи да је пуцано из даљине – каже извор из полиције.

Занимљиво је да нико није чуо никакву свађу нити пуцањ у недељу, око седам часова, када се напад, према причи рањеног младића, догодио. Полиција је преузела и снимке камера за видео-надзор, којих има доста на околним објектима, тако да би нападач на Николу Перовића ускоро требало да буде идентификован.

Никола се јуче није јављао на телефон. Син је познатих родитеља, отац Влада му је естрадни менаџер, а једно време је држао и елитни београдски клуб „Дуга“, док му је мајка Сузана Перовић позната певачица и учесница ријалити-програма „Фарма“, а он је имао бурну прошлост.

Извор: srbijadanas.com/Република