Србија

ПРОГНОЗА! Данас уживајте у правом пролећном дану! А од среде нас очекује неочекиван преокрет!

У Србији ће се овог јутра по котлинама јавити краткотрајна магла, док се у наредним сатима очекује још топлије време него претходног дана.

Изнад већег дела земље биће претежно сунчано, само на северу умерено облачно и суво.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ветар ће бити слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура од -4 до 4 , а највиша од 12 на југу и југоистоку до 18 степени на истоку и западу. Током ноћи на северу се очекује јаче наоблачење са кишом, падом температуре и појачаним северозападним ветром.

У Београду ће бити претежно сунчано и још топлије него јуче. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура од 2 до 4, а највиша око 17 степени. Током ноћи постепено повећање облачности.

Према изгледима времена за наредних седам дана, у понедељак ујутро и пре подне очекује се пролазно наоблачење, местимично са кишом, на високим планинама са снегом, падом температуре и умереним и јаким северозападним ветром.

Затим постепено разведравање уз слабљење ветра, најпре на северу. У уторак претежно сунчано и топлије. У среду и четвртак умерено до потпуно облачно и хладније, местимично са кишом, на планинама и са снегом. Затим до краја периода суво уз пораст температуре.

 

Извор: Ало.рс/ Тањуг