Србија

ПУТИН ЈЕ ОД МЕНЕ ТРАЖИО ЈЕДНУ СТВАР, ТИЧЕ СЕ ВУЧИЋА: Процурио видео где Лазански открива НЕВЕРОВАТНУ СТВАР! (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Нови амбасадор Србије у Москви је јако задовољан сусретом са руским председником

Појавио се видео снимак у којем амбасадор Србије у Москви Мирослав Лазански описује како је протекао његов сусрет са председником Русије Владимиром Путином.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Церемонија уручивања акредитива председнику Путину била је заиста врло имрпесивна, од самог доласка у Кремаљски дворац, постављени су гардисти, затим говор председника Путина који је највећи део говора посветио Србији и односима са Србијом истакавши улогу председника Вучића у односима Србије и Русије, а није споменуо ниједног другог председника, а било је још 23 амбасадора који су давали акредитиве – рекао је Лазански.

Амбасадор Лазански – први утисци о састанку са Путином

Posted by Медиа центр имени Ногина и Куринного "Руски Експрес" on Thursday, February 6, 2020

– После тога уследио је коктел где смо сви прилазили председнику Путину, он је тада молио да пренесем поздраве председнику Вучићу и изразио наду за њихово поновно виђање. Разменили смо пар конвенционалних реченица. Разговарао сам и са министром спољних послова Сергејем Лавровим и саветником за спољне послове Ушаковим. Сви су се утркивали ко ће да проведе више времена са Путином, ето, мени је то пошло за руком и јако сам задовољан и импресије су фантастичне – рекао је Лазански.

Извор: Еспресо/Srbijadanas.com