Србија

САРАПА У ШОКУ! ДЕА дошла у Јутарњи програм и угледала своју замену, па јој рекла ово

Водитељка Деа Ђурђевић гостовала је у Новом јутру телевизије Пинк и том приликом захвалила се колегиници Светлани Алексић која ју је мењала

– Хвала ти што си водила Јутарњи уместо мене, и у тренуцима када се није знало да ли ћу преживети или не, срећна сам што сам имала такву замену. Вратићу се сад на посао на један дан, па на два, па постепено… У септембру кад сам кренула онако ударнички да радим, имала сам још неке операције, било ми је напорно, па сам морала да успорим, али ето, мислим да ће то бити добро полако – рекла је Ђурђевићева.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је у емисији испичала све о несрећи и како је успела да преживи.

– Када се све то десило, желела сам да останем жива да могу да кажем људима које волим колико их волим, било ми је жао да умрем, а да не кажем мами и Млађи све шта бих желела – додала је лепа водитељка.

Док је Деа причала, њен колега Предраг Сарапа је видно потресен слушао, а онда поделио и како је он преживео те тренутке.

– Најтеже ми је било када смо дошли у Клинички центар, после тога је било лакше, када смо чули да ће све бити добро. Звали смо све које смо знали, нас су звали људи са свих страна, баш је било тешко тих дана – рекао је Сарапа.

Извор: Информер

Ознаке