Спорт

СКАНДАЛОЗНО! Србин прихватио да игра за репрезентацију тзв. Косова

Нечувено.

Млади 17-годишњи фудбалер Илија Ивић, који је недавно потписао први професионални уговор са Фљамуртаријем, нашао се на списку репрезентације Фудбалског савеза тзв Косова, за играче млађе од 19 година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ивић је на овај начин постао први фудбалер српског порекла који ће играти за неку селекцију репрезентације ФС Косова. Овај фудбалер је пре извесног времена добио позив од селектора омладинаца тзв Косова Рамиза Краснићија, међутим, тада није био у могућности да се одазове. Како је изјавио спортски директор клуба, Арбнор Морина, на следећем окупљању репрезентације Ивић ће се сигурно наћи.

– Он је добио позив репрезентације Косова и прихватио га је са задовољством. На следећем окупљању ће се сигурно појавити – тврди Морина.

Ивић је дебитовао за први тим Фљамуртарија 2. јула 2019. и тада је на дебију постигао погодак. Тинејџер из Грачанице већ три године сваког дана путује у Приштину, на тренинге Фљамуртарија, где је ове зиме прикључен првом тиму и ускоро се очекује његов деби у сениорској конкуренцији, али и за омладинску репрезентацију лажне државе Косово.

Извор: Srbijadanas.com