Србија

ШОК! Полиција упала код Зоране Михајловић: Ево шта се дешава

На питање ко стоји иза тога, она је одговорила да „препознаје обрисе“ и додала како верује да ће се „врло брзо све видети“

Након афере „железница“, када су похапшени људи блиски Зорани Михајловић, због сумње на корупцију, полиција је прошле недеље, како „Ало!“ сазнаје, поново упала у просторије Министарства, али сада због муљања у сектору грађевине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након афере „железница“, када су због корупције ухапшени људи блиски Михајловићевој, и то њен државни секретар Миодраг Поледица и директор „Инфраструктуре железнице“ Мирољуб Јевтић са сарадницима, било је и више него јасно да се истрага мутних радњи у Министарству за саобраћај, грађевину и инфраструктуру ту не завршава.

То се веома брзо показало као тачно, будући да је у току прошле недеље полиција опет упала у Зоранино министарство с намером да истражи могуће малверзације. А досадашња истрага, према информацијама Ало, показује да сарадници министарке нису муљали само у сектору саобраћаја него је било мућки и у сектору грађевине!

Присуство полицијских инспектора, који су неколико дана боравили у министарству и чешљали документа, рачуне и разне уговоре, према речима нашег извора, веома је узнемирило запослене који су направили и низ непромишљених потеза који буде додатну сумњу да ту нешто није у реду…

– Завладала је општа паника, кренуле су свађе, пљуштале су међусобне оптужбе, да би се на крају испоставили да су из архиве нестали поједини предмети. Претпоставља се да их је неко због страха сакрио или чак изнео из зграде. Све то буди сумњу да се није пословало по закону – каже наш извор, додајући да се тих дана министарка „правила мртва“, али да се „видело по њеном изразу лица да ни њој није свеједно“.

Подсетимо, после хапшења директора „Железнице“, а онда и њеног државног секретара, министарка Зорана Михајловић дала је интервју у којем је тврдила да је заправо права мета она и апеловала да се сва истрага преусмери на њу, а да се њени сарадници оставе на миру!

– Ако сам било шта у овом министарству урадила, а да није у складу са законом, па дајте то! Покажите то! Изволите, дођите, ту сам 24 сата, седам дана у недељи, никуд не бежим. Чекам! Али немојте да дирате и малтретирате моју породицу и моје сараднике – апеловала је Михајловићева.

На питање ко стоји иза тога, она је одговорила да „препознаје обрисе“ и додала како верује да ће се „врло брзо све видети“.

Извор: Еспресо.рс/Ало