Спорт

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! Адем Љајић има коронавирус?

loading...

Паника у Италији.

Италијански медији јавили су да је фудбалски репрезентативац Србије Адем Љајић у карантину због сумње да је заражен опасним корона вирусом, што је његов клуб Бешикташ одмах демантовао.

Лоше вести су стигле у Бешикташ пред дерби у 23. колу турске Суперлиге. Саопштено је да искусни играч црно-белих, Љајић, не може да игра против наредног ривала. Члан репрезентације Србије има упалу грла и високу температуру. Па опет, вест из италијанске штампе одјекнула је као бомба. У њој се тврди да је Бешикташ ставио Љајића у карантин због сумње да је пред меч са Трабзонспором заражен корона вирусом. Бешикташ је саопштио да такве тврдње немају основа.

У саопштењу на званичном сајту клуба наводи се да Адем Љајић није заражен корона вирусом, већ да има инфекцију крајника. Тамо се истиче следеће:

– Нашем фудбалеру Адему Љајићу је дијагностификован критипчни тонзилитис (инфекција крајнка са високом температуром), што је утврђено исптивањима обављеним у Фуља болиници, а потом је обављен и третман нашег играча. Он је у овом тренутку стабилно. Ми најљубазније молимо људе да на друштвеним мрежама не ображају пажњу на тврдње да Адем Љајић има корона вирус – стоји у клупском саопштењу.

Извор: Srbijadanas.com

Loading...
loading...
loading...