Србија

ШОКАНТНО! МУЖ ЈОЈ ЗАРИО НОЖ У СРЦЕ, А ОНА ГА БРАНИ: Ја сам крива, изазвала сам га, ДА САМ ЋУТАЛА он то никада не би урадио

Драгана С., коју је супруг Зоран убадао ножем у срце, и то пред њиховим ћеркама и зетом, рекла полицајцима да неће теретити мужа за напад.

Ја сам крива, а не мој муж. Ја сам га изазвала! Свађали смо се и разбеснела сам га. Да сам ћутала, он то никада не би урадио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је, како сазнајемо, изјавила Драгана С. (41) из Новог Сипа код Кладова, коју је у ноћи између недеље и понедељка покушао да убије супруг Зоран С. (46), и то наочиглед њихових ћерки и зета. Драгана, која је чудом преживела два убода у срце, шокирала је својом изјавом полицајце, који су је јуче саслушали у Општој болници у Кладову, где се опоравља након језивог покушаја убиства.

Неће га тужити

Иако је супруг Драгану три пута убо кухињским ножем, а питање је да ли би преживела да дечко њихове ћерке није скочио на помахниталог Зорана, она је изјавила „да сматра да он није крив ни за шта“.

– Нећу га судски гонити и нећу га тужити. Свађали смо се и ја сам га изазвала. Зато се разбеснео, а био је пијан. Рекао ми је: „Немој више то да радиш, сви ми се смеју“, мислећи притом да га варам. Одбрусила сам му да ћу радити шта год пожелим и да он ништа не може да ми забрани. Још сам му и рекла: „Шта ми можеш!“ – наводно је рекла рањена Драгана С.

Прегазио их воз

ЧУДОМ СЕ СПАСЛИ

Зоран и Драгана су, како сазнајемо, пре три године преживели језиву саобраћајну несрећу. – Били су у аутомобили и када су покушали да пређу преко пруге, на њих је налетео воз. Иако је аутомобил био скроз смрскан, њих двоје су задобили само лакше повреде. Имали су невиђену срећу. Драгана је сада по други пут избегла смрт – причају познаници супружника.

Према речима нашег извора, она је испричала да је после тих њених речи Зоран дограбио нож из кухиње.

– Ни тада нисам престала да га провоцирам. Рекла сам му: „Шта је, хоћеш да ме убодеш?“ Тада је Зорану пукао филм и почео је да ме убада – завршила је своје сведочење Драгана, запрепастивши све присутне.

Улетео у полицију

Подсетимо, Зоран С. је у понедељак рано ујутро сав крвав улетео у полицијску станицу и рекао полицајцима да га ухапсе јер је избо своју жену. Патрола је одмах отишла у његову кућу у Улици маршала Тита и тамо затекла рањену Драгану. – Њих двоје су се посвађали усред ноћи, око два сата после поноћи. Свађа је пробудила најпре њихову млађу ћерку, која иде у шести разред основне школе. Дете је гледало како тата убада маму. Потом су се пробудили и њихова старија ћерка и њен дечко, који је спавао код ње. Младић је успео да умири помахниталог Зорана и спасе Драгани живот – каже извор и додаје: – Не знам шта се десило Зорану. Деловали су као складан пар. Он ради у једној приватној фирми, а она у старачком дому.

Извор: Курир.рс/ Сузана Божиновић

Ознаке