Спорт

СРАМНО! Аустралијан опен и Вимблдон понизили Ђоковића! Људи нису могли да верују!

Обожавалаца Новака Ђоковића је пуно, има их широм света, а данас су након једног сазнања многи од њих остали прилично изнервирани. Узрок томе су Твитер профили четири највећа тениска турнира, четири Гренд слема.

На профилима УС опена и Ролан Гароса се на насловним фотографијама налазе актуелни освајачи турнира, док су код Аустралијан опена и Вимблдона биле само неутралне фотографије. Као што знамо, актуелни шампион британског и аустралијског Гренд слема је управо Новак Ђоковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Администратори Твитер профила турнира у Мелбурну су се ипак постидели, па су исправили своју грешку и на насловну фотографију ставили Новака и Софију Кенин, победнике мушке и женске категорије на недавно одржаном такмичењу.

Надал се наравно смеши са слика Ролан Гароса и УС опена као тренутни шампион, Новак је коначно на профилу Аустралијан опена, још само Вимблдон има прилично безличну насловницу са тениским теренима уместо да се постави фотографија српског тенисера и Симоне Халеп. Обоје су узели титулу 2019. године.

 

Извор: Ало.рс